Notice: Undefined index: archiveTitle in /var/www/www.acs-giz.si/public/classes/PageEvents.php on line 68 2015 | GIZ ACS

Skip to main content

2015

  Cimos d.d., Cesta Marežganskega upora 2, 6000 Koper

OPTIMIZACIJA MEDPODJETNEGA POSLOVANJA

SEMINAR: OPTIMIZACIJA MEDPODJETNEGA POSLOVANJA - kako odpraviti stroške povezane s knjiženjem vhodnih faktur z uporabo samofakturiranja v SAP-u

-  

JAVNO POVABILO K PREDSTAVITVI ZAINTERESIRANIH DELEŽNIKOV (MOŽNOSTI VSTOPA V NABAVNO VERIGO SKUPINE BMW)

Javna agencija SPIRIT Slovenija, Slovenski avtomobilski grozd (ACS), BMW Group in BMW Group Slovenija bomo marca 2016 organizirali »Dan slovenskih dobaviteljev (Slovene Supplier Day)« na sedežu koncerna BMW v Münchnu. Dogodek je namenjen podjetjem iz avtomobilskega sektorja, ki želijo vstopiti v nabavno verigo oziroma okrepiti sodelovanje z enim vodilnih proizvajalcev luksuznih vozil v svetu.

-   Italija, Torino in Milano

Vabilo na izhodno gospodarsko delegacijo in B2B srečanja; Torino - Milano, 23. - 25. september 2015

Javna agencija SPIRIT Slovenija, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo in Slovenski avtomobilski grozd vabimo (ACS) slovenska podjetja s področja avtomobilske in avtomobilske dobaviteljske industrije k udeležbi v delegaciji, ki bo med 23. in 25. septembrom 2015 izvedena v okviru svetovne razstave EXPO Milano 2015.Delegacija bo z avtobusom odpotovala iz Ljubljane v sredo 23. septembra 2015 v dopoldanskem času. Po poti si bomo ogledali proizvodnjo vozil Ferrari v Maranellu in nadaljevali pot v Torino.

  Hotelu Mons, Pot za brdom 4, Ljubljana

Vabilo na video konferenca o možnostih vstopa v nabavno verigo skupine BMW

Javna agencije SPIRIT Slovenija, Slovenski avtomobilski grozd (ACS), BMW Group in BMW Group Slovenija organiziramo video konferenco za slovenska podjetja iz avtomobilskega sektorja, ki že imajo status dobavitelja in si želijo širitve še na druge produktne skupine v BMW Group in si želijo nadgraditi dobaviteljstvo, kakor tudi podjetja, ki želijo sodelovati z BMW Group.

  WEBINAR (preko interneta)

WEBINAR: SAP Automotive Consulting Solutions za proizvodnjo

Na prvem seminarju smo vam pokazali rešitve SAP Automotive Consulting Solutions (ACS) na področju prodaje, logistike in nabave. Tokrat se bomo fokusirali na rešitve SAP ACS za proizvodnjo.

  Žilna, Slovaška

Dan slovenskih avtomobilskih dobaviteljev v podjetju KIA Motors na Slovaškem

Javna agencija SPIRIT Slovenija skupaj s Slovenskim avtomobilskim grozdom (ACS) in Veleposlaništvom RS v Bratislavi organizira »Dan slovenskih avtomobilskih dobaviteljev« v podjetju KIA Motors Slovakia. Dogodek, ki bo 11. novembra 2014 v Žilni na Slovaškem, predstavlja nadaljevanje izjemno odmevnih in uspešno izvedenih predstavitev slovenskih dobaviteljev v razvojno-inovacijskih centrih BMW Group, Škoda Auto, FIAT Group in AvtoVAZ lani in letos.