Notice: Undefined index: archiveTitle in /var/www/www.acs-giz.si/public/classes/PageEvents.php on line 68 2016 | GIZ ACS

Skip to main content

2016

  OREHOV GAJ, OBRIJE, 1000 LJUBLJANA

VABILO! Dogodek "Z gručem do uspeha v Automotive & Mobility industriji prihodnosti"

Vabimo vas na zgodnje prednovoletno srečanje članov ACS, kjer bomo natančno spoznali igro rugby, preverili stične točke s projektnim vodenjem, predvsem pa se bomo družili in zabavali. Dogodek Z gručem v avtomotive&mobility industriji prihodnosti bo v sredo, 23.11.2016 s pričetkom ob 13 uri.

  Austria Trend Hotel Ljubljana

Dogodek s poslovno konferenco SPORTS MEETS BUSINESS!

Pridružite se največji poslovni konferenci leta o poslovanju z Veliko Britanijo SPORTS MEETS BUSINESS, 11. Oktobra 2016 v Ljubljani in spoznajte prednosti in načine vstopa na trg Velike Britanije. Ugledni strokovnjaki vam bodo podali zadnje informacije o “Brexitu”, spoznali boste, kako nogometni legendi Milan Mandarič in Glenn Hoddle vidita prepletanje športa in posla, slišali boste primere uspešnih vstopov na slovenski in britanski trg, manjkalo pa ne bo niti priložnosti za mreženje.

  Podjetje ELVEZ d.o.o., Ulica Antona Tomšiča 35, Višnja Gora

Delavnica Priprava na sejemski nastop

Vljudno vas vabimo na TEMATSKO DELAVNICO z naslovom PRIPRAVA NA SEJEMSKI NASTOP, ki jo organiziramo ob podpori podjetja ELVEZ d.o.o. iz Višnje Gore. Delavnica bo v petek, 23. septembra 2016 s pričetkom ob 9:15 uri.

  Idrija in Spodnja Idrija

Dan zelene mobilnosti

V sodelovanju s partnerji organiziramo dogodek pod nazivom Dan zelene mobilnosti, v okviru katerega bo v prvem delu izvedena okrogla miza, ki jo organizira ACS Slovenski avtomobilski grozd. Na okrogli mizi o prihodnji zeleni mobilnosti bodo sodelovali predstavniki najvišjega vodstva evropskega ERTRACA na čelu s predsednikom dr. Neugebauerjem (iz BMWja), povabljeni predstavniki države, vidni predstavniki slovenske avtomobilske industrije in evropska komisarka za transport Violeta Bulc. Vljudno Vas vabimo k udeležbi, saj bo glavna nit usmerjena v poglobljeno razpravo glede prihodnosti slovenske avtomobilske industrije in pospešenega razvoja zelene mobilnosti.

  GZS, Dimičeva 13, Ljubljana - dvorana B

Tematska konferenca BIOPOLIMERI SO POSLOVNA PRILOŽNOST!

V zadnjih desetletjih se področje biopolimerov naglo razvija. Njihove izboljšane kemijske in mehanske lastnosti so priložnost za svetovno gospodarstvo - avtomobilsko industrijo, gradbeništvo, trg izdelkov za široko potrošnjo (igrače, rekviziti za šport in rekreacijo, jedilni pribor, ohišja gospodinjskih aparatov), nenadomestljivi pa postajajo tudi v farmacevtski stroki in medicini.

  Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport, Masarykova 16, Ljubljana

VABILO NA SKUPNO DELAVNICO POLY4EMI-BEWISER

Projekta Poly4Emi in BeWiser organizirata skupno delavnico, ki bo 11. februarja 2016 na Ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport.