Notice: Undefined index: archiveTitle in /var/www/www.acs-giz.si/public/classes/PageEvents.php on line 68 2017 | GIZ ACS

Skip to main content

2017

-   Radisson Royal, Moskva, Rusija

Russian Automotive Forum

Mednarodno srečanje za rusko avtomobilsko industrijo.

-   Hotel Eurostars, Berlin, Nemčija

Automotive ISO 26262: Functional Safety Adaption and Integration

Avtomobilska industrija se razvija hitreje kot je kdajkoli prej, in ko počasi vstopamo v obdobje samozavesti in avtonomnih avtomobilov se povečuje potreba po bolj razviti funkcionalni varnosti avtomobilov. Toda kako se držati najnovejših funkcionalnih varnostnih standardov?

  Hotel Kempinski Palace portorož, Obala 45

LIFE informativni dan PORTOROŽ

Vabljeni na LIFE informativni dan na katerem boste dobili informacije kako pridobiti nepovratna sredstva za okoljske projekte.

  Hotel Rimske toplice, Toplice 10

LIFE informativni dan RIMSKE TOPLICE

Vabljeni na LIFE informativni dan na katerem boste dobili informacije kako pridobiti nepovratna sredstva za okoljske projekte.

  Dvorana D, GZS Dimičeva 13

SRIP ACS+ in PROCESSI d.o.o VABITA: Delavnica MyWay Factory 4.0

»Skladnost, sledljivost, zanesljivost, konkurenčnost, procesi, rešitve, tehnologije, sistemi, 360 skrb za partnerja« - vsi ti pojmi se danes pojavljajo v vseh podjetjih, v povezavi z digitalizacijo in v procese delovanja podjetja prinašajo kopico zahtevanih sprememb. Te imajo vpliv na vsa okolja in predstavljajo zahtevo oz. osnovo za prilagoditev na tehnološkem področju v povezavi s informacijsko podporo.

-  

SYMBI dogodek

SVRK bo 21. in 22. novembra 2017 v Ljubljani organiziral krajšo konferenco in študijski obisk za partnerje projekta SYMBI, njihove deležnike in širšo zainteresirano javnost. Namen dogodka je razpravljati o zmanjševanju vrzeli med primarnimi in sekundarnimi surovinami, finančnih instrumentih za spodbujanje projektov industrijske simbioze ter primerih dobrih praks področja industrijske simbioze.

  Monfalcone -

Eco rally prijateljstva

Društvo s Rally vas vabi na zaključek sezone z eco rally prijateljstva Italija - Slovenija.

-   Grand Hotel Union, Miklošičeva 1, Ljubljana

Transport and Research in the Danube region

4. konferenca " Promet in raziskave na območju Podonavja", bo potekala med 6. in 8. novembrom v Ljubljani.

  Fakulteta za elektrotehniko, računalništvo in informatiko, Smetanova ulica 17, Maribor

Bliža se letošnji TECONOMY MARIBOR 2017

TECONOMY je blagovna znamka kariernih sejmov v organizaciji IAESTE Avstrija. Projekt se izvaja že več kot 20 let in dosega odlične rezultate tako pri študentih kot tudi podjetjih.

  TPV d.o.o., Velika Loka pri Trebnjem

ACS VABI: Delavnica AGV (automated guided vehicles)

Vljudno vas vabimo na delavnico o napredni tehnologiji logističnih procesov v proizvodnji. Veseli nas, da nam bodo svoje učinkovite rešitve upravljanja proizvodne logistike predstavili v podjetju TPV. AGV (avtomatsko vodena vozila) so namreč plod dolgoletnih izkušenj v avtomobilski industriji.