Notice: Undefined index: archiveTitle in /var/www/www.acs-giz.si/public/classes/PageEvents.php on line 68 2018 | GIZ ACS

Skip to main content

2018

-   Gospodarska zbornica Slovenije, Dimičeva 13, Ljubljana

VABIMO! Razstava dosežkov slovenske avtomobilske industrije in mobilnosti

Razstava bo organizirana kot »showroom« vseh rešitev in izdelkov s poudarkom na inovativnih dosežkih in novih rešitvah Slovenije. Celotna stavba Doma gospodarstva na Dimičevi 13 v Ljubljani bo postala svojstven razstavni prostor, saj bo razstava tako na ploščadi pred stavbo kot v vseh preddverjih in v avlah Doma gospodarstva.

  Dvorana C, GZS, Dimičeva 13, Ljubljana

SRIP ACS+ VABI: Vsi vidiki elektromobilnosti

Ob zaključku razstave slovenske avtomobilske industrije in mobilnosti, ki jo gosti GZS, bomo skupaj s strokovnjaki nadgradili uvodni dogodek, »Slovenija, referenčna država zelene mobilnosti« z vprašanji, ki zahtevajo celovito razumevanje in nove rešitve s ciljem, da bo elektromobilnost resnično zaživela.

  dvorana D, GZS, Dimičeva 13, Ljubljana

CADCAM Lab vabi na SIMULATION DAY

CADCAM Lab 22. novembra 2018 vabi, da se pridružite na strokovnem dogodku na temo: "Uporaba simulacij pri razvoju izdelkov in optimizaciji preoblikovalnih procesov"

  Tehnološki park Ljubljana

SRIP ACS+ VABI: Srečanje slovenskih in francoskih podjetij

V sodelovanju z Business France pri Veleposlaništvu Francije v Sloveniji organiziramo Srečanje slovenskih in francoskih podjetij. Namen srečanja je priložnost slovenskih podjetij za širjenje mreže ponudnikov, spoznavanje novih dobaviteljev, njihovih izdelkov in storitev. Iz Francije vam namreč želimo pripeljati dobavitelje, ki so kvalitetni, strokovni in zanesljivi.

  Gerbičeva ulica 110, 1000 Ljubljana

CADCAM Lab organizira PLM zajtrk

CADCAM Lab 15. novembra 2018 za Vas pripravlja dopoldansko druženje, kjer Vam bodo ob kavi in prigrizkih predstavili prednosti, ki jih ponujajo PLM (Product Lifecycle Management) rešitve na 3DEXPERIENCE platformi.

  MAO Muzej za arhitekturo in oblikovanje

SRIP ACS+ NAPOVEDUJE: Dan orodjarstva 2018

Dan orodjarstva je napomebnejši strokovni dogodek slovenske orodjarske in avtomobilske industrije. Letošnji dogodek povezuje člane SRIP ACS+, SRIP ToP in člane orodjarskega združenja TECOS.

  Mala kongresna dvorana, MOS Celje

SRIP ACS+ VABI: Zelena mobilnost v slovenskih občinah

V okviru otvoritvenega dne, 11. septembra 2018, bomo SRIP ACS+ v sodelovanju s Celjskim sejmom d.d. pripravili konferenco na temo ZELENE MOBILNOSTI V SLOVENSKIH OBČINAH namenjeno županom in drugim predstavnikom lokalnih skupnosti.

  GZS, Dimičeva 13, Ljubljana

SRIP ACS+ VABI: Posvet "Boljša prodaja - izziv, ki si ga vsi delimo!"

Robi Rodman, gost na dogodku, na podlagi lastnih izkušenj in razmišljanj skupaj z vami odpira vprašanja, s katerimi se srečujete pri svojem vsakdanjem delu, vzpodbuja razmisleke o novih pristopih in pomaga oblikovati učinkovit prodajni načrt ter uspešna dolgoročna poslovna partnerstva. Pri tem opozarja na potrebo po jasno opredeljenem prodajnem procesu ter jasnem zavedanju o konkurenčnih prednostih izdelka ali storitve. Skupaj z vami bomo oblikovali prve zasnove načrtov, prodajnih procesov in konceptov nastopa na trgu. Druženje in izmenjava izkušenj bo dodatno obogatilo informacije in nova znanja, pridobljena na srečanju. Vljudno vabljeni!

-   Master Centar, Hajduk Veljkova 11, Novi Sad, Srbija

SEE Automotive Conference Connect&Supply 2018 v Novem Sadu

V Novem Sadu bo 17. in 18. aprila 2018 potekala že 4. konferenca SEE Automotive conference Connect&Supply. Konferenca bo tudi tokrat potekala v organizaciji Avtomobilskega grozda Srbije.

-   GrandHotel Bernardin, Portorož

SRIP ACS+ VABI! 6. Logistični kongres 2018

SRIP ACS+ kot partner podpira in vas vabi na letošnji že 6. logistični kongres 2018 na temo Oskrbovalne verige v znanosti in praksi 2018 ter Upravljanje s kadri in uvajanje napredne tehnologije v logistiki – dve nerazdružljivi funkciji

  GZS, Dimičeva 13, Ljubljana, dvorana A

Tea with Reason: Prihodnost avtomobilske industrije: Digitalna transformacija

V sodelovanju z Britansko slovensko gospodarsko zbornico (BSCC), Gospodarsko zbornico Slovenije (GZS), SPIRIT Slovenija in drugimi partnerji organiziramo poslovni dogodek »Tea with Reason« z pomembno temo Prihodnost avtomobilske industrije: Digitalna transformacija, ki bo v petek, 2. februarja 2018 s pričetkom ob 9 uri (registracija od 8:30 dalje) na GZS, Dimičeva 13, Ljubljana, dvorana A (1. nadstropje).