Notice: Undefined index: archiveTitle in /var/www/www.acs-giz.si/public/classes/PageEvents.php on line 68 2019 | GIZ ACS

Skip to main content

2019

  Kristalna palača, Ljubljana

Konferenca o novostih tehnologij in blockchain v energetiki

Ali ste vedeli, da je zgolj energetski sektor leta 2017 v digitalno infrastrukturo vložil že vrtoglavih 47 miljard dolarjev in da se te investicije povečujejo za več kot 20-odstotkov letno že od leta 2014 (IEA)? Po podatkih IEA so te investicije tudi za 40-odstotkov višje, kot investicije v celotno svetovno proizvodnjo električne energije iz plina.

  Radisson Blu Plaza Hotel, Bratislavska cesta 8, Ljubljana

Srečanje Strateškega sveta SRIP ACS+

Po okvirno dveh letih delovanja SRIP ACS+ ugotavljamo, da je zaradi sprememb na trgu, hitrega razvoja tehnologij in prihoda novih članov v SRIP ACS+ potreben temeljit pregled obstoječega Akcijskega načrta in njegova posodobitev.

  UNIOR d.d. Zreče

NAPOVEDUJEMO: Srečanje članov GIZ ACS

Vabimo vas na regijsko srečanje članov GIZ ACS, ki bo v sredo 13. marca 2019 v podjetju UNIOR d.d. Zreče. S srečanjem bomo pričeli ob 10.00, končali bomo okvirno ob 13.00.

  Dvorana Viharnica, GZS, Dimičeva 13, Ljubljana

SRIP ACS+ VABI: Srečanje partnerjev EDISON

Prvo srečanje partnerjev pobude EDISON smo izvedli na ljubljanskem Nebotičniku in je bil namenjen predstavitvi aktivnosti in predvsem druženju vas, partnerjev. Od srečanja, ki smo ga izvedli v maju 2018 je partnerstvo EDISON in SRIP ACS+ medse sprejelo kar nekaj novih članov, realiziranih pa je bilo več odmevnih projektov na področju zelene mobilnosti. Naj omenimo le nekatere, pri katerih je imelo partnerstvo EDISON aktivno vlogo in vas bomo z njimi podrobneje seznanili: Mobilnost v slovenskih občinah (izvedba na MOS-u), Razstava mobilnosti (izvedba na GZS), Rotalab - prvo podjetje za inženiring zelene mobilnosti, EDISON WINCI – uspešno oddana prijava na javni razpis »DEMO PILOTI II 2018« in drugi.