Skip to main content

Novice

Vse vsebine Novice Nagrajene inovacije Aktualni članki

| Nagrajene inovacije

Impol 2000: Visoko trdna aluminijeva zlitina Al-Mg-Si

Impol je fleksibilno, inovativno in v razvoj usmerjeno podjetje, ki se ukvarja s predelavo aluminija v vrhunske polizdelke. Ti predstavljajo širok spekter ponudbe in uspešno zadovoljujejo potrebe različnih industrij. Naša temeljna konkurenčna prednost je prilagodljivost in vsestranskost, saj zadovoljujemo različne potrebe zahtevnih kupcev, s katerimi tudi predano sodelujemo pri razvoju zlitin in izdelkov.

| Nagrajene inovacije

Hidria AET: Krmilni modul za nadzor "after treatment" sistema

V okviru Dneva inovativnosti je Gospodarska zbornica Slovenije, 27. septembra na Brdu pri Kranju, že 15. podelila nacionalna priznanja najbolj inovativnim podjetjem in inovatorjem v podjetjih in javno raziskovalnih zavodih. Srebrno priznanje je prejelo tudi podjetje Hidria AET, član SRIP ACS+.

| Nagrajene inovacije

Hidria Rotomatika, poslovna enota Mototec: Simulacija varjenja okvirjev motociklov

V okviru Dneva inovativnosti je Gospodarska zbornica Slovenije, 27. septembra na Brdu pri Kranju, že 15. podelila nacionalna priznanja najbolj inovativnim podjetjem in inovatorjem v podjetjih in javno raziskovalnih zavodih. Srebrno priznanje je prejelo tudi podjetje Hidria Rotomatika, PE Mototec, član SRIP ACS+.

| Nagrajene inovacije

Kovinoplastika Lož d.d.: Vratne zapore avtomatik

V okviru Dneva inovativnosti je Gospodarska zbornica Slovenije, 27. septembra na Brdu pri Kranju, že 15. podelila nacionalna priznanja najbolj inovativnim podjetjem in inovatorjem v podjetjih in javno raziskovalnih zavodih. Srebrno priznanje je prejelo tudi podjetje Kovinoplastika Lož d.d., član SRIP ACS+.