Skip to main content

Vabilo za sodelovanje na področju razvoja električnih vozil - podjetja ANDAZ

Podjetje ANDAZ išče podjetja v Sloveniji, ki se ukvarjajo z razvojem novih produktov na področju električnih vozil. Pripravljeni so pomagati finančno, marketinško in prodajno, nudijo tudi tehnično podporo z njihovim kitajskim partnerjem Sinotruk.

Podjetje ANDAZ je bilo ustanovljeno na Kitajskem leta 2005, in se med drugim ukvarjajo tudi z investiranjem v nove tehnologije za ciljne trge. Več o podjetju najdete na  http://andazgroup.com.

V aprilu se bodo v sklopu uradnega obiska Slovenije tudi srečali z zainteresiranimi podjetji.
V kolikor vas takšno sodelovanje zanima in potrebujete še dodatna pojasnila, vas vabimo, da stopite v kontakt z gospodom Ranđelovičem na elektronski naslov zlatan@andazgroup.com   

****
Dodatne informacije: SRIP ACS+, Dunja Podlesnik, 01/ 236 17 35, evokb/qpemftojlAbdt.hj{/tj  

_______________________________________________________________________________________

sripAvtomobilska industrija v Sloveniji prispeva okvirno 10% k bruto družbenemu proizvodu ter več kot 20 % k slovenskemu izvozu, vsi člani SRIP ACS+ pa, vključujoč vsa področja mobilnosti, prispevajo k bruto družbenemu proizvodu več kot 17 %.

Panoga ustvari 7,5 milijarde evrov letnih prihodkov. V slovenski avtomobilski industriji deluje več kot 100 dobaviteljev 1 in 2 nivoja in več kot 600 poddobaviteljev nižjih nivojev dobaviteljske verige. Poleg tega pa več kot 25 % vseh nagrajenih inovacij Gospodarske zbornice Slovenije izhaja iz avtomobilske industrije.