LOGISTIČNI KONGRES 2021: OD DIGITALNE DO POSLOVNE TRANSFORMACIJE

-

Od 15. do 17. septembra 2021, bo v Thermani Laško potekal že 8. Mednarodni Logistični kongres – oskrbovalne verige v znanosti in praksi, ki na enem mestu povezuje različne deležnike iz področja logistike, prevozništva, proizvodnih podjetij, ponudnikov informacijskih in tehnoloških rešitev.

Letošnja osrednja tema kongresa bo OD DIGITALNE DO POSLOVNE TRANSFORMACIJE


Kongres organizirata Slovensko logistično združenje (SLZ) in Evropsko logistično združenje (ELA) in je namenjen odločevalcem v podjetjih - lastnikom, direktorjem in vodjem, ki so zadolženi za tehnološko modernizacijo, digitalizacijo in v tej povezavi tudi poslovno transformacijo.

Še pred nekaj leti smo informatizacijo in tehnološko modernizacijo povezovali izključno z višjo produktivnostjo in preglednostjo nad poslovanjem. Danes temu ni več tako. Informacijska in tehnološka modernizacija je nujna in pogosto tudi pogoj, če želimo igrati v višji ligi. Zato bodo na dogodku s strani tujih in domačih uspešnih podjetjih predstavljeni konkretni primeri iz uvedbe transportno logističnih sistemov, sistemov za optimizacijo transporta, transportno logističnih platform, uvajanja avtonomnih vozil, umetne inteligence in strojnega učenja, avtomatizacije in robotizacije in drugih rešitev s področja Industrije 4.0.

Predstavitev mednarodno nagrajenih projektov:
• KOMSA Group - nagrada Evropskega logističnega združenja za najboljši logistični projekt,
• BMW Group - nagrada nemškega logističnega združenja za najboljši logistični projekt,
• SEUR - finalist pri izboru za najboljši logistični projekt.

Več o kongresu in načinu prijave si lahko preberete na povezavi

SRIP ACS+ je partner Logističnega kongresa Oskrbovalne verige v znanosti in praksi, zato člani lahko ob prijavi z vnosom promocijske kode uveljavljate 15% popust. 

****

Dodatne informacije: SRIP ACS+, Dunja Podlesnik, 01/ 236 17 35, dunja.podlesnik@acs-giz.si

 

Nazaj