Skip to main content

Dogodki

-   Hotel Crown Plaza, Beograd, Srbija

SEE Automotive Conference 2019

Tudi letos bo potekala SEE avtomobilska konferenca, ki jo bo gostil Avtomobilski grozd Srbije.

-   Hotel Bernardin, Portorož

VABILO: Logistični kongres 2019

V Portorožu se bo med 3. in 5. aprilom 2019 odvijal Logistični kongres, ki bo letos s svojimi vsebinami obravnaval temo Odličnost in visoka dodana vrednost logistike kot odsev dobre organizacije in tehnološke modernizacije! Tudi letos SRIP ACS+ na kongresu sodeluje kot partner dogodka. Vsi člani imajo tako pri prijavi na dogodek 15% popust, v prijavnem obrazcu pri promocijski kodi vpišete ACSLK2019!

  Podjetniški inkubator Podbreznik, Podbreznik 15, 8000 Novo mesto

VABIMO: Predavanje Cestni promet prihodnosti

Začelo se je obdobje sprememb v cestnem prometu in v prihodnosti se bosta obseg sprememb in njihova različnost zgolj še povečevala. Preobrate, ki vplivajo na navade ljudi, le stežka sprejmemo, zato morajo biti le-te tehtne in v dobrobit vseh nas. Ali vidimo celotno sliko in ali smo jo pripravljeni udejanjiti?

  dvorana D, GZS, Dimičeva 13, Ljubljana

VABIMO: Korak v smeri Industrije 4.0 - Zagotavljanje sledljivosti v diskretnih proizvodnih procesih

Sledljivost postaja vse opaznejša zahteva, ki jo pred svoje dobavitelje postavljajo kupci ne samo v avtomobilski, temveč tudi v ostalih industrijah. Sočasno razvoj novih informacijsko komunikacijskih tehnologij omogoča nove rešitve, ki omogočajo sledenje izdelku, obogateno s podatki o parametrih posameznih procesov v času proizvodnje.