10. MEDNARODNI LOGISTIČNI KONGRES: OSKRBOVALNE VERIGE V ZNANOSTI IN PRAKSI 2023

-

Letos bo jubilejni 10. logistični kongres potekal v dneh od 5.-7. aprila 2023 v Portorožu. SRIP ACS+ je že vrsto let podpornik kongresa in tudi to leto z veseljem sodeluje pri soustvarjanju mednarodnega prostora, grajenju znanja in krepitev poznanstev med vsemi, ki sodelujejo v panogi logistike, proizvodnje in transporta. Letošnji jubilejni kongres obljublja še več druženja, še več znanja, še več doma in po svetu nagrajenih projektov, domačih in tujih predavateljev!


Kongres bo tudi v letošnjem letu z vami delil najboljše prakse in rešitve, ki jih lahko prenesete v svoje okolje, in s tem povečate učinkovitost in konkurenčnost podjetja.

Predstavljena bodo vprašanja in rešitve z naslednjih področij:
• PROJEKTI ZELENE TRANSFORMACIJE: Kako k projektom zelene transformacije pristopiti celovito? Kje so izzivi?
• DOBRE PRAKSE ENERGETSKEGA MANAGEMENTA: Kakšne so dobre prakse v energetskem managementu? Kje se lahko iščejo rezerve? Kakšni so učinki?
• AVTOMATIZACIJA IN DIGITALIZACIJA V TRANSPORTU IN LOGISTIKI: Kje so priložnosti za avtomatizacijo tudi v transportu? Kakšne so digitalne rešitve izven klasične digitalizacije osnovnih procesov?
• ROBOTIKA v PROIZVODNJI IN LOGISIKI: Kakšne so izkušnje z implementacijo pri najboljših? Kako se lotiti takšnih projektov drugi? Kje so ključni izzivi? Katere procese so podprli najprej?
• NAPA PORTS (North Adriartic Port Association): Kakšne so prednosti povezovanja? Kako to povezovanje občutijo uporabniki? Kakšna je prihodnost povezovanje? Kje so priložnosti za izboljšavo? 

Kot član SRIP ACS+ lahko izkoristite 15 % popust ob prijavi na kongres, koda popusta je LOGACS. 

Več o kongresu in programu si lahko preberete tukaj.

Prijavnico na kongres najdete na tej povezavi.

**** 

Dodatne informacije: SRIP ACS+, Dunja Podlesnik, 01/236 17 35, dunja.podlesnik@acs-giz.si

Nazaj