Dan kakovosti 2019 in Seminar Celovito obvladovanje kakovosti (TQM) in Kanov model z osredotočanjem na navdušenje strank, ki presega njihovo zadovoljstvo

-

Kakovost v avtomobilski dobaviteljski verigi je izjemnega pomena. Bureau Veritas tako na to aktualno temo organizira kar dva zelo pomembna dogodka.


V sredo, 17. aprila 2019 bo na Brdu pri Kranju Dan kakovosti 2019. 

Cena udeležbe je 183,00 EUR (z vključenim DDV), prijava na dogodek je obvezna.

Več o dogodku Dan kakovosti 2019 in načinu prijave si lahko preberete na povezavi https://www.dan-kakovosti.si/#naslovnica  

****

V dneh med 18. in 19. aprilom 2019 pa bo v ljubljani potekal seminar z naslovom CELOVITO OBVLADOVANJE KAKOVOSTI (TQM) IN KANOV MODEL Z OSREDOTOČANJEM NA NAVDUŠENJE STRANK, KI PRESEGA NJIHOVO ZADOVOLJSTVO, ki ga bo vodil dr. Noriaki Kano, eden od največjih strokovnjakov s področja kakovosti in pravi guru kakovosti. 

Na osnovi svojih dolgoletnih izkušenj je pripravil celovit pregled funkcije kakovosti v organizacijah, pravo anatomijo funkcije kakovosti, ki je zanimiva ne samo za menedžerje kakovosti, pač pa za vse vodstvene delavce. Predstavil bo tudi svoje najnovejše raziskave o uspešnosti in učinkovitosti funkcije kakovosti, ki naj vodi v dolgoročno uspešno poslovanje.

Več o seminarju in načinu prijave si lahko preberete na povezavi https://www.bvsloevents.com/?lang=sl  

Dogodek je namenjen menedžerjem kakovosti, ki operativno delajo in odločajo o kakovosti v podjetju. 

****

Dodatne informacije: SRIP ACS+, Dunja Podlesnik, 01/ 236 17 35, dunja.podlesnik@acs-giz.si 

__________________________________________________________________________

srip Avtomobilska industrija v Sloveniji prispeva okvirno 10% k bruto družbenemu proizvodu ter več kot 20 % k slovenskemu izvozu, vsi člani SRIP ACS+ pa, vključujoč vsa področja mobilnosti, prispevajo k bruto družbenemu proizvodu več kot 17 %.
Panoga ustvari 7,5 milijarde evrov letnih prihodkov. V slovenski avtomobilski industriji deluje več kot 100 dobaviteljev 1 in 2 nivoja in več kot 600 poddobaviteljev nižjih nivojev dobaviteljske verige. Poleg tega pa več kot 25 % vseh nagrajenih inovacij Gospodarske zbornice Slovenije izhaja iz avtomobilske industrije.

 

Nazaj