GLOBALNE PRILOŽNOSTI ZA MALA IN SREDNJE VELIKA PODJETJA V E-MOBILNOSTI

Na delavnici bodo podjetjem iz avtomobilske industrije in zainteresirani javnosti predstavljeni globalni trendi, mehanizmi in poslovne priložnosti s področja električne oz. e-mobilnosti.


Na delavnici bodo podjetjem iz avtomobilske industrije in zainteresirani javnosti predstavljeni globalni trendi, mehanizmi in poslovne priložnosti s področja električne oz. e-mobilnosti. Govorniki, med njimi tudi Danijel Levičar, generalni direktor Direktorata za energijo Ministrstva RS za infrastrukturo, in Stefan Deix, direktor za raziskave in inovativnost pri Evropskem združenju za avtomobilsko dobaviteljsko industrijo (CLEPA), bodo predstavili razvoj in potenciale električne mobilnosti posameznih držav, razpravljali o doseganju klimatskih in okoljskih ciljev, ponudili rešitve za povečanje energetske neodvisnosti družbe ter nadaljnje možnosti sodelovanja z dobaviteljsko verigo električne mobilnosti.

Delavnico v sodelovanju s CLEPA prireja Slovenski avtomobilski grozd (ACS), potekala pa bo v okviru evropskega projekta GO4SEM, ki podpira evropsko dobaviteljsko verigo za tehnologije e-mobilnosti in se zavzema za vstop v druge razvite ali hitro rastoče svetovne trge.

Nazaj


Sorodni dogodki

Dan slovenskih avtomobilskih dobaviteljev v podjetju KIA Motors na Slovaškem

13. 04. 2015

Javna agencija SPIRIT Slovenija skupaj s Slovenskim avtomobilskim grozdom (ACS) in Veleposlaništvom RS v Bratislavi organizira »Dan slovenskih avtomobilskih dobaviteljev« v podjetju KIA Motors Slovakia. Dogodek, ki bo 11. novembra 2014 v Žilni na Slovaškem, predstavlja nadaljevanje izjemno odmevnih in uspešno izvedenih predstavitev slovenskih dobaviteljev v razvojno-inovacijskih centrih BMW Group, Škoda Auto, FIAT Group in AvtoVAZ lani in letos.

Datum: 14. 05. 2015 event.at08:00

JAVNO POVABILO K PREDSTAVITVI ZAINTERESIRANIH DELEŽNIKOV (MOŽNOSTI VSTOPA V NABAVNO VERIGO SKUPINE BMW)

29. 09. 2015

Javna agencija SPIRIT Slovenija, Slovenski avtomobilski grozd (ACS), BMW Group in BMW Group Slovenija bomo marca 2016 organizirali »Dan slovenskih dobaviteljev (Slovene Supplier Day)« na sedežu koncerna BMW v Münchnu. Dogodek je namenjen podjetjem iz avtomobilskega sektorja, ki želijo vstopiti v nabavno verigo oziroma okrepiti sodelovanje z enim vodilnih proizvajalcev luksuznih vozil v svetu.

Datum: 30. 09. 2015 event.at08:00 - 12. 10. 2015

Aktivnosti ACS v podporo Strategiji pametne specializacije Slovenije - delavnica za identifikacijo projektov

23. 10. 2015

V četrtek, 3.11. ob 9 uri organiziramo delavnico za identifikacijo skupnih projektov članov ACS

Datum: 03. 11. 2015 event.at08:30

POTENCIAL KOMPOZITOV V AVTOMOBILSKI INDUSTRIJI – OD NARAVNE SUROVINE DO NAPREDNIH MATERIALOV IN PRODUKTOV

08. 12. 2015

VABIMO VAS NA DELAVNICO POTENCIAL KOMPOZITOV V AVTOMOBILSKI INDUSTRIJI – od naravne surovine do naprednih materialov in produktov, KI BO POTEKALA V TOREK, 15.12.2015 V UČILNICI KATARINA NA DAMIČEVI 9

Datum: 15. 12. 2015 event.at10:00