GLOBALNE PRILOŽNOSTI ZA MALA IN SREDNJE VELIKA PODJETJA V E-MOBILNOSTI

Na delavnici bodo podjetjem iz avtomobilske industrije in zainteresirani javnosti predstavljeni globalni trendi, mehanizmi in poslovne priložnosti s področja električne oz. e-mobilnosti.


Na delavnici bodo podjetjem iz avtomobilske industrije in zainteresirani javnosti predstavljeni globalni trendi, mehanizmi in poslovne priložnosti s področja električne oz. e-mobilnosti. Govorniki, med njimi tudi Danijel Levičar, generalni direktor Direktorata za energijo Ministrstva RS za infrastrukturo, in Stefan Deix, direktor za raziskave in inovativnost pri Evropskem združenju za avtomobilsko dobaviteljsko industrijo (CLEPA), bodo predstavili razvoj in potenciale električne mobilnosti posameznih držav, razpravljali o doseganju klimatskih in okoljskih ciljev, ponudili rešitve za povečanje energetske neodvisnosti družbe ter nadaljnje možnosti sodelovanja z dobaviteljsko verigo električne mobilnosti.

Delavnico v sodelovanju s CLEPA prireja Slovenski avtomobilski grozd (ACS), potekala pa bo v okviru evropskega projekta GO4SEM, ki podpira evropsko dobaviteljsko verigo za tehnologije e-mobilnosti in se zavzema za vstop v druge razvite ali hitro rastoče svetovne trge.

Nazaj