JAVNO POVABILO K PREDSTAVITVI ZAINTERESIRANIH DELEŽNIKOV (MOŽNOSTI VSTOPA V NABAVNO VERIGO SKUPINE BMW)

-

Javna agencija SPIRIT Slovenija, Slovenski avtomobilski grozd (ACS), BMW Group in BMW Group Slovenija bomo marca 2016 organizirali »Dan slovenskih dobaviteljev (Slovene Supplier Day)« na sedežu koncerna BMW v Münchnu. Dogodek je namenjen podjetjem iz avtomobilskega sektorja, ki želijo vstopiti v nabavno verigo oziroma okrepiti sodelovanje z enim vodilnih proizvajalcev luksuznih vozil v svetu.


Vsa zainteresirana podjetja vabimo, da svoj interes potrdite tako, da izpolnite priložen vprašalnik ter si s tem zagotovite možnost predstavitve vašega podjetja in proizvodov pred vidnimi predstavniki in  nakupnimi odločevalci skupine BMW.

Koncern BMW se pri zasnovi in proizvodnji vozil vrsto let usmerja k vrhunskim inovativnim tehničnim rešitvam, zato se pri izpolnjevanju vprašalnikov osredotočite predvsem na predstavitev inovativnih področij in proizvodov.

Izpolnjen vprašalnik pošljite do ponedeljka, 12. oktobra 2015 na e-mail: dunja.podlesnik@acs-giz.si.

Na osnovi prejetih vprašalnikov-predstavitev bo BMW najkasneje do 15. novembra 2015 izbral do največ 21 dobaviteljev, ki bodo imeli priložnost predstavitve na omenjenem dogodku.

Dodatne informacije:
Dunja Podlesnik, tel. 01/236-17-35, e-mail: dunja.podlesnik@acs-giz.si
Tina Lukan, tel. 01/530-98-26, e-mail: tina.lukan@spiritslovenia.si

Povabilo

Vprašalnik

Nazaj