NAPOVEDUJEMO: Srečanje članov GIZ ACS

Vabimo vas na regijsko srečanje članov GIZ ACS, ki bo v sredo 13. marca 2019 v podjetju UNIOR d.d. Zreče. S srečanjem bomo pričeli ob 10.00, končali bomo okvirno ob 13.00.


Srečanja članov GIZ ACS, ki bodo izvedena regijsko, je le ena od novih aktivnosti, ki jih v prihodnje pripravljamo na ACS-u. V letošnjem letu, poleg vsega ostalega, pripravljamo tudi nadgradnjo Akcijskega načrta Strateškega razvojno inovacijskega partnerstva na področju mobilnosti, SRIP ACS+, ki bo zopet pripravljen na podlagi projektnih vsebin članov.
Vsekakor pa bo interes članov tudi v prihodnje ključno vodilo pri vseh aktivnostih ACS-a, zato želimo slediti vašim strategijam in skupaj z vami oblikovati nabor aktivnosti, ki bi vam pomagale uresničevati vaše strateške načrte bi se želeli z vami pogovoriti o vaših željah in pričakovanjih, ki jih imate kot partner in član ACS-a.

Menimo namreč, da je pristen odnos in osebni stik dober temelj za dobro sodelovanje.

Srečanje je namenjeno druženju in izmenjavi mnenj, želimo dobiti inpute z različnih področij, od managementa, do podpornih procesov ter celovit nabor predlogov za nadaljnje aktivnosti ACSa. Predstavili bomo tudi aktualne projekte in pobude, ki so v izvajanju oz. tik pred začetkom izvajanja. Srečanje pa bomo zaključili z ogledom proizvodnje gostitelja, podjetja UNIOR d.d.

Okviren program:

10:00 – pričetek srečanja
12:00 – ogled proizvodnje
13:00 – zaključek srečanja

Vabimo vas, da se nam pridružite!

Prosimo vas za potrditev udeležbe na elektronski naslov dunja.podlesnik@acs-giz.si. V kolikor se srečanja ne boste utegnili udeležiti, prosimo za prisotnost nekoga iz vaše ožje ekipe sodelavcev, vabljeni vsi, ki želite prispevati k oblikovanju vsebin ACSa.

****

Dodatne informacije: SRIP ACS+, Dunja Podlesnik, 01/ 236 17 35, dunja.podlesnik@acs-giz.si 

__________________________________________________________________________

srip Avtomobilska industrija v Sloveniji prispeva okvirno 10% k bruto družbenemu proizvodu ter več kot 20 % k slovenskemu izvozu, vsi člani SRIP ACS+ pa, vključujoč vsa področja mobilnosti, prispevajo k bruto družbenemu proizvodu več kot 17 %.
Panoga ustvari 7,5 milijarde evrov letnih prihodkov. V slovenski avtomobilski industriji deluje več kot 100 dobaviteljev 1 in 2 nivoja in več kot 600 poddobaviteljev nižjih nivojev dobaviteljske verige. Poleg tega pa več kot 25 % vseh nagrajenih inovacij Gospodarske zbornice Slovenije izhaja iz avtomobilske industrije.

Nazaj