SRIP ACS+ in PROCESSI d.o.o VABITA: Delavnica MyWay Factory 4.0

»Skladnost, sledljivost, zanesljivost, konkurenčnost, procesi, rešitve, tehnologije, sistemi, 360 skrb za partnerja« - vsi ti pojmi se danes pojavljajo v vseh podjetjih, v povezavi z digitalizacijo in v procese delovanja podjetja prinašajo kopico zahtevanih sprememb. Te imajo vpliv na vsa okolja in predstavljajo zahtevo oz. osnovo za prilagoditev na tehnološkem področju v povezavi s informacijsko podporo.


Za vas smo pripravili primer dobre prakse skupaj s podjetjem Domel d.o.o., ki je referenčni dobavitelj med akterji v avtomobilski industriji, kjer se vsi zgoraj našteti pojmi izvajajo v praksi.

Z MyWay Factory 4.0, ki je del 'Best practice' rešitev MyWay, podjetjem iz dejanske prakse omogočamo reševati izzive pri vsakdanjem delu.

Z rešitvijo bi radi tudi v praksi predstavili možnosti reševanja, ki se jih podjetja poslužujejo pri vsakdanjem delu s poudarkom na materialnem toku. S tem mislimo na komunikacijo z dobavitelji in kupci (EDI), označevanje materiala (etikete), zagotavljanje sledljivosti po verigi oz. podporo skladnosti zahtevanim standardom, temelječ na uporabi novih tehnologij. Skupaj z dobaviteljem strojne opreme (RFID, ročni čitalci, tiskalniki, oblikovanje etiket, ... ) bomo predstavili možnosti optimizacije in avtomatizacije trenutno in v času, ki prihaja.

V prilogi si lahko ogledate program delavnice.

2017.11.30._PROCESSI_Delavnica_MyWay_Factory_4.0.docx

Delavnica je za udeležence brezplačna. Predhodne prijave zbiramo do 27.11.2017

So vam vsebine blizu in se srečujete s zgoraj navedenimi izzivi?  

Vabimo vas, da se nam pridružite.

****

Dodatne informacije: SRIP ACS+, Dunja Podlesnik, 01/ 236 17 35, dunja.podlesnik@acs-giz.si

Nazaj