VABIMO! e-SMART 5. SREČANJE TRANSNACIONALNEGA ŽIVEGA LABORATORIJA

VABIMO! e-SMART 5. SREČANJE TRANSNACIONALNEGA ŽIVEGA LABORATORIJA

V sklopu projekta e-SMART (e-mobility SMART grid for passengers and last mile freight transports in the Alpine Space) bo v sredo, 31. marca 2022 ob 11:30 izvedeno 4. e-SMART TRANSNACIONALNO srečanje deležnikov živih laboratorijev (living labs)

VABIMO VAS, da se pridružite članom regionalnih živih laboratorijev iz Italije, Francije, Nemčije, Avstrije in Slovenije. 


 

Srečanje bo zaradi mednarodne udeležbe potekalo v angleščini, tema srečanja pa bo predstavitev v okviru projekta razvitih načrtov (roadmaps), namenjenim pospešavanju elektrifikacije in digitalizacije javnega potniškega prometa in logistike zadnjega kilometra v lokalnem okolju.

Registracija na srečanje je mogoča na povezavi: https://climatealliance-org.zoom.us/meeting/register/u5Aldu2upz0uHdBMIpiQ2iEFiK_8qKCgVS1O

SRIP ACS+ je slovenski partnerj evropskega projekta eSMART - e-mobility SMART grid for passengers and last mile freight transports in the Alpine Space, v sklopu programa Interreg Alpine Space. Projekt naslavlja orodja pametnih ozemelj na področjih proizvodnje ter dobave električne energije in postavljanje, delovanje ter upravljanje polnilnih postaj za javni potniški promet in logistiko zadnjega kilometra z električnimi vozili.

 

**** 

Dodatna vprašanja: GIZ ACS, Rok Ban, 01/ 236 17 35, rok.ban@acs-giz.si

Nazaj