VABIMO! POLETNO SREČANJE PARTNERSTVA EDISON

Resnično nas veseli, da vas lahko povabimo na ponovno v živo Poletno srečanje partnerstva EDISON, ki ga bomo izvedli v Digitalnem središču Slovenije, hala 1, BTC.


Digitalno središče Slovenije je vzpostavljeno za čas predsedovanja Slovenije Svetu EU, z namenom promocije tehnološkega napredka slovenskih podjetij in institucij ter vpostavitvi prebojnih slovenskih tehnoloških zgodb na področjih pametnih, trajnostnih in digitalnih rešitev. 

VABLJENI na POLETNO SREČANJE PARTNERSTVA EDISON, ki bo v sredo, 14. julija 2021 s pričetkom ob 14.00 uri v osrednjem prostoru Središča.

Predstavili vam bomo ključne poudarke dokumenta Fit for 55, ki opredeljuje slovensko strategijo za znižanje škodljivih emisij iz naslova prometa in mobilnosti. Preverili bomo, kako strategija podpira doseganje vaših poslovnih ciljev. 

Z gostom pa bomo odstrli nekatere razlike med mobilnostjo v ZDA in Slovenijo, skušali pa najti tudi kakšno skupno lastnost.

Sproščeno pred dopustniško druženje bomo popestrili s pogovorom o povezavi med elektrifikacijo prometa in digitalno transformacijo družbe.

Poletno srečanje bo potekalo v osrednjem prostoru Središča, kjer bodo svoje izdelke oziroma storitve predstavljala podjetja s področja mobilnosti.  

Vaše prijave zbiramo na povezavi PRIJAVA najkasneje do ponedeljka, 12.7.2021.

 

****

Dodatne informacije: SRIP ACS+, Dunja Podlesnik, 01/ 236 17 35, dunja.podlesnik@acs-giz.si

Nazaj