Oskrbovalne verige v znanosti in praksi (14-16.10)

07. 10. 2015 | Novice

V okviru mednarodnega poslovno-logističnega kongresa OSKRBOVALNE VERIGE V ZNANOSTI IN PRAKSI, tudi letos sledijo ciljem, s katerim želijo organizatorji predstavljati dobre prakse in modele ter tako spodbujati učinkovitost in produktivnost

V okviru mednarodnega poslovno-logističnega kongresa OSKRBOVALNE VERIGE V ZNANOSTI IN PRAKSI, tudi letos sledijo ciljem, s katerim želijo predstavljati dobre prakse in modele ter tako spodbujati učinkovitost in produktivnost.

Temi letošnjega mednarodnega kongresa »Oskrbovalne verige v znanosti in praksi 2015« bosta logistični principi v avtomobilski industriji in hladni verigi. Avtomobilska industrija je v organizaciji logistike naredila največ in koncepti, dognanja in dobre prakse, ki veljajo v tej panogi, so prenosljivi tudi v druga okolja.

Kongres podpira tudi Slovenski avtomobilski grozd, zato vas še posebej vabimo, da se nam 14. in 15. oktobra 2015 pridružite v Mariboru, kjer bomo s priznanimi domačimi in tujimi strokovnjaki in managerji zelo konkretno obravnavali načine učinkovitega organiziranja transporta in logistike pri ponudnikih in uporabnikih logističnih storitev.

Kotizacija dogodka znaša 390 €, ker pa je ACS partner dogodka, lahko člani ACS lahko uveljavljajo 20% popust. Program in prijava na spletni strani www.logisticnikongres.si.

LogisticsCongress2015_Program_3.pdf

LogisticniKongres2015_program_3.pdf

***

Dodatne informacije: GIZ ACS, Dunja Podlesnik, tel: 01 2361 735, dunja.podlesnik@acs-giz.si

Nazaj