PRIBLIŽUJE SE LOGISTIČNI KONGRES 2024

Od 27. do 29. marca 2024 bo v Grand hotelu Bernardin v Portorožu potekal 11. Mednarodni logistični kongres, ki povezuje vse deležnike v oskrbovalnih verigah, spodbuja povezovanje gospodarstva in šolstva, napoveduje trende ter deli znanja, izkušnje in dobre prakse v panogi. Člani SRIP-a ACS+ ob prijavi lahko izkoristijo popust.

Udeležba na letošnjem Logističnem kongresu je priporočljiva za vse, ki vas zanimajo celovite logistične storitve in nadgradnja z umetno inteligenco, učinkovita uvedba MES sistemov v proizvodnjo in na tej podlagi izboljšanje oskrbe proizvodnje. Na kongresu se bodo iskale tudi razlike med smiselnostjo in realnostjo uporabe tako imenovane čiste elektrike v logistiki.

Nadgradnja tokratne osrednje teme, ki se že vrsto let vrti okoli digitalizacije, avtomatizacije in robotizacije v logistiki, proizvodni logistiki in transportu, je umetna inteligenca. Največji poudarek pa bodo organizatorji letos namenili regionalni prisotnosti in njenemu vplivu na učinkovitost oskrbovalnih verig.

Vsi, ki bi se radi udeležili Logističnega kongresa ob prijavi vpišite kodo LOGACS in deležni boste 15-odstotnega popusta.

PROGRAM IN PRIJAVNICA

**** 

Dodatne informacije: SRIP ACS+, Dunja Podlesnik, 01/ 236 17 35, dunja.podlesnik@acs-giz.si 

_______________________________________________________________________________________________________________

Avtomobilska industrija v Sloveniji prispeva okvirno 10 % k bruto družbenemu proizvodu ter več kot 20 % k slovenskemu izvozu, vsi člani SRIP ACS+ pa, vključujoč vsa področja mobilnosti, prispevajo k bruto družbenemu proizvodu več kot 17 %. Panoga ustvari 7,5 milijarde evrov letnih prihodkov. V slovenski avtomobilski industriji deluje več kot 100 dobaviteljev 1. in 2. nivoja in več kot 600 poddobaviteljev nižjih nivojev dobaviteljske verige. Poleg tega pa več kot 25 % vseh nagrajenih inovacij Gospodarske zbornice Slovenije izhaja iz avtomobilske industrije.

Nazaj