SPLETNA KONFERENCA OB ZAGONU PROGRAMA OBZORJE EVROPA

-

Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport v okviru 5. Meseca znanosti, 7. in 8. decembra 2020 vabi na spletno konferenco ob zagonu programa Obzorje Evropa - "Raziščimo Obzorje Evropa«.
Dogodek bodo z nagovori odprli Evropska komisarka za Inovacije, raziskave, kulturo, izobraževanje in mlade, ga. Mariya Gabriel, vodja predstavništva Evropske komisije v Republiki Sloveniji, g. Zoran Stančič, Minister za gospodarski razvoj in tehnologijo, g. Zdravko Počivalšek ter Ministrica za izobraževanje, znanost in šport, ga. Simona Kustec.


Udeležencem bomo predstavili glavne novosti in značilnosti programa Obzorje Evropa, zato program spletne konference zrcali osnovo strukturo prihajajočega programa Obzorje Evropa.

Več o dogodku si lahko preberete na povezavi.

Zaradi znanih okoliščin bosta možni dve vrsti udeležbe, in sicer:
- aktivni udeleženec: udeleženke in udeleženci, ki želijo z vprašanji sodelovati v panelnih razpravah (potrebna je REGISTRACIJA na dogodek, ki vam omogoča, da tudi vnaprej zastavite vprašanje za posamezni panel)
- gledalec: namenjena tistim, ki želite spremljati spletno konferenco preko spletnega prenosa v živo (registracija ni potrebna, dogodek boste lahko spremljali preko spletne platforme YouTube MIZŠ)

****

Nazaj