AUTOMOTIVE DAY SLOVENIA 2020

Včeraj, 25. marca 2021 se je odvil spletni poslovni dogodek slovenskih in avstrijskih podjetij avtomobilske industrije AUTOMOTIVE DAY SLOVENIA 2021

Dogodek je tradicionalen, saj smo ga skupaj z Advantage Austria izvedli že četrtič. Tokrat se nam je k sodelovanju pridružil tudi TECOS.  

Na uvodnem delu dogodka je udeležence pozdravil avtrijski trgovinski svetnik v Sloveniji, g. Wilhelm Nest in direktorica ACS Slovenskega avtomobilskega grozda, ga. Tanja Mohorič. Nekaj o slovenski avtomobilski industriji in mobilnosti je predstavila ga. Dunja Podlesnik, orodjarstvo v Sloveniji pa je predstavil direktor Razvojnega centra orodjarstva TECOS, g. Aleš Hančič. 

Udeleženci so spoznali uspešno slovensko podjetje ADRIA MOBIL d.o.o., ki ga je predstavil g. Marko Lekše. 

Čeprav smo ta B2B dogodek tokrat prvič izvedli preko spletne platforme, se ga je udeležilo 49 podjetij iz Slovenije in Avstrije. Podjetja pa so opravila več kot 65 medsebojnih sestankov. 

Vsekakor bomo s tako uspešnim sodelovanjem nadaljevali tudi v prihodnje in se naslednje leto ponovno srečali kot gostje pri katerem izmed naših uspešnih podjetij slovenske avtomobilske industrije. 

 

**** 

Dodatne informacije: SRIP ACS+, Dunja Podlesnik, 01/ 236 17 35, dunja.podlesnik@acs-giz.si

 

 

 

 

Nazaj