PLASTENKA? NE, HVALA! ADIJOPLASTENKA.SI

SRIP ACS+ je zavezan k razvoju tehnologij zelene mobilnosti v vseh dimenzijah in možnih oblikah. Skrb za čisto okolje je naše vodilo, zato smo z veseljem podprli projekt Rotary Slovenija ADIJOPLASTENKA.SI, ki naslavlja zniževanje rabe plastenk in njihovo nadomeščanje s kakovostnimi in trajnostnimi steklenkami za trajno uporabo.

Celoten projekt, njegovo snovanje in izvedba sta bila izvedena v okviru Rotary Slovenija na prostovoljni bazi, sredstva, zbrana s prodajo steklenk bodo namenjena dobrodelni dejavnosti.
S konkretno podporo projektu, z nakupom adijoplastenke za vašo osebno rabo ali za vaše podjetje boste lahko prispevali k zniževanju rabe plastenk in posledično kopičenju mikroplastike v našem okolju. V Sloveniji, ki je žal eden največjih onesnaževalcev okolja s plastenkami. Zavržemo namreč preko 130 milijonov plastenk na leto oz. preko 300.000 na dan. Med drugim tudi v naših podjetjih.

Več informacij o projektu in ADIJOPLASTENKA.SI najdete na spletni strani www.adijoplastenka.si oz. se lahko obrnete na Iztoka Seljaka, 041 673 035, iztok.seljak@hidria.com in Slavišo Stajiča, 051-604-066, slavisa.stajic1@gmail.com.

 

**** 

 

Nazaj