PRAZNOVANJE USPELO!

Kot veste, smo lani obeležili 20-letnico neprekinjenega uspešnega delovanja GIZ ACS Slovenskega avtomobilskega grozda. Z navdušenjem smo pripravljali srečanje, ki pa smo ga morali zaradi vsem znanih razlogov takrat odložiti za nedoločen čas.

Letos je praznovanje uspelo. 22. novembra 2022 smo se srečali v Radovljiški graščini v Radovljici. Preživeli smo ga v družbi odličnih sodelavcev, prijateljev in partnerjev.
Na srečanju smo obujali spomine, delali načrte za prihodnost, predvsem pa smo se sproščeno družili vsi, ki smo soustvarjali našo skupno uspešno zgodbo.Uradni del je z vodenjem popestril voditelj David Urankar ter direktorica GIZ ACS Tanja Mohorič. Pozdravil nas je predsednik Nadzornega sveta GIZ ACS Radovan Bolko, s spomini so začetke združenja predstavili Primož Mihelič, Darko Hrastnik in Tadej Vidic. V prihodnost sta pogledala Tomaž Katrašnik in Iztok Seljak. Za zabavo je poskrbela skupina Manouche.Po uradnem delu je sledilo druženje ob jedači in pijači, ki je bila pripravljena v lokalnem Gostišču Draga.Zahvala vsem, ki ste nam popestrili teh 20 let.
Se že veselimo prihodnjih sodelovanj naslednjih uspešnih deset, dvajset, … let.

Ekipa GIZ ACS 

 

****

 

Nazaj