City as a Lab Summit 2019: The Birth of Autonomous Marketplace

-

Podjetje AV Living Lab, ki je član SRIP ACS+ organizira edinstven mednarodni dogodek City as a Lab Summit 2019: The Birth of Autonomous Marketplace, ki bo potekal v četrtek in petek, 4. in 5. aprila 2019 v Kristalni palači, v BTC Cityju Ljubljana.


Mnenja namreč so, da bodo spremembe, ki jih prinašajo nove oblike mobilnosti, pomembno vplivale na vse panoge. Zato so v AV Living Labu zasnovali mednarodni dogodek City as a Lab Summit 2019 s pomenljivim podnaslovom »The Birth of Autonomous Marketplace«. Govorci predstavili nove priložnosti, ki jih prinaša era, ko ne bo več potrebno držati volana (autonomous) in bo med vožnjo več časa za nove vsebine in storitve, ki bodo dosegljive preko »marketplace-a«.

Želijo si, da bi slovensko gospodarstvo ujelo val te nove revolucije mobilnosti. Svojo brezplačno vstopnico lahko pridobite z registracijo na spodnji povezavi: 

https://event.meetpoint.si/caal2019/Invitation%20only  

Na dogodek so uspeli privabiti govorce iz najuglednejših svetovnih podjetij, kot so Audi (AID), AccuWeather, Daimler, Google, HP, Toyota, Nissan, Magna, Macy's in JP Morgan, ki bodo odstirali prihodnost mobilnosti in predstavili nove poslovne modele. Vidike Evropske unije bo predstavila evropska komisarka za transport, gospa Violeta Bulc, z nami pa bo tudi predstavnik Mednarodne telekomunikacijske zveze (ITU).

Upajo, da se boste uspeli pridružiti tudi vi.


Več o dogodku na spletni strani https://cityasalabsummit.com/ 

****

Dodatne informacije: SRIP ACS+, Dunja Podlesnik, 01/ 236 17 35, dunja.podlesnik@acs-giz.si 

__________________________________________________________________________

srip Avtomobilska industrija v Sloveniji prispeva okvirno 10% k bruto družbenemu proizvodu ter več kot 20 % k slovenskemu izvozu, vsi člani SRIP ACS+ pa, vključujoč vsa področja mobilnosti, prispevajo k bruto družbenemu proizvodu več kot 17 %.
Panoga ustvari 7,5 milijarde evrov letnih prihodkov. V slovenski avtomobilski industriji deluje več kot 100 dobaviteljev 1 in 2 nivoja in več kot 600 poddobaviteljev nižjih nivojev dobaviteljske verige. Poleg tega pa več kot 25 % vseh nagrajenih inovacij Gospodarske zbornice Slovenije izhaja iz avtomobilske industrije.

Nazaj