11. MEDNARODNI LOGISTIČNI KONGRES: OSKRBOVALNE VERIGE V ZNANOSTI IN PRAKSI

Od 27. do 29. marca 2024 bo v Grand hotelu Bernardin v Portorožu potekal 11. Mednarodni logistični kongres, ki povezuje vse deležnike v oskrbovalnih verigah, spodbuja povezovanje gospodarstva in šolstva, napoveduje trende ter deli znanja, izkušnje in dobre prakse v panogi. Člani SRIP-a ACS+ ob prijavi lahko izkoristijo popust.


Udeležba na letošnjem Logističnem kongresu je priporočljiva za vse, ki vas zanimajo celovite logistične storitve in nadgradnja z umetno inteligenco, učinkovita uvedba MES sistemov v proizvodnjo in na tej podlagi izboljšanje oskrbe proizvodnje. Na kongresu se bodo iskale tudi razlike med smiselnostjo in realnostjo uporabe tako imenovane čiste elektrike v logistiki.

Nadgradnja tokratne osrednje teme, ki se že vrsto let vrti okoli digitalizacije, avtomatizacije in robotizacije v logistiki, proizvodni logistiki in transportu, je umetna inteligenca. Največji poudarek pa bodo organizatorji letos namenili regionalni prisotnosti in njenemu vplivu na učinkovitost oskrbovalnih verig.

Vsi, ki bi se radi udeležili Logističnega kongresa ob prijavi vpišite kodo LOGACS in deležni boste 15-odstotnega popusta.

PROGRAM IN PRIJAVNICA

****

Dodatne informacije: SRIP ACS+, Dunja Podlesnik, 01/ 236 17 35, dunja.podlesnik@acs-giz.si

Nazaj