CADCAM Lab organizira PLM zajtrk

CADCAM Lab 15. novembra 2018 za Vas pripravlja dopoldansko druženje, kjer Vam bodo ob kavi in prigrizkih predstavili prednosti, ki jih ponujajo PLM (Product Lifecycle Management) rešitve na 3DEXPERIENCE platformi.


V času digitalnih inovacij in preoblikovanja trg vse bolj prepoznava potrebo po individualiziranih izdelkih. To podjetjem predstavlja izziv, da se na potrebe strank odzovejo na bolj inovativen in agilen način ter razvijejo tesnejše stike s strankami. 

Več o PLM zajtrku si lahko preberete na povezavi https://www.cadcam-group.eu/si/plm-on-3dexperience-zajtrk-v-cadcam-lab-u  

**** 

Dodatne informacije: SRIP ACS+, Dunja Podlesnik, 01/ 236 17 35, dunja.podlesnik@acs-giz.si 

__________________________________________________________________________

srip Avtomobilska industrija v Sloveniji prispeva okvirno 10% k bruto družbenemu proizvodu ter več kot 20 % k slovenskemu izvozu, vsi člani SRIP ACS+ pa, vključujoč vsa področja mobilnosti, prispevajo k bruto družbenemu proizvodu več kot 17 %.
Panoga ustvari 7,5 milijarde evrov letnih prihodkov. V slovenski avtomobilski industriji deluje več kot 100 dobaviteljev 1 in 2 nivoja in več kot 600 poddobaviteljev nižjih nivojev dobaviteljske verige. Poleg tega pa več kot 25 % vseh nagrajenih inovacij Gospodarske zbornice Slovenije izhaja iz avtomobilske industrije.

Nazaj