CADCAM Lab vabi na SIMULATION DAY

CADCAM Lab 22. novembra 2018 vabi, da se pridružite na strokovnem dogodku na temo: "Uporaba simulacij pri razvoju izdelkov in optimizaciji preoblikovalnih procesov"


Inženirjem in strokovnjakom v različnih panogah predstavljajo 3D simulacije dragoceno orodje za razvoj in optimiranje tako izdelkov kot preoblikovalnih procesov. Z razvojem uporabniku prijaznih uporabniških vmesnikov in dediciranih programskih rešitev so napredne simulacije postale dostopne širšemu krogu uporabnikom in tako niso rezervirane le za CAE eksperte. Razvojni inženirji lahko sedaj hitro preizkusijo nove zamisli, učinkovito ocenijo zmogljivosti, izboljšajo kakovost in sprejmejo optimalne tehnične odločitve s pomočjo realističnih simulacij. Z njimi generirajo dodano vrednost tako za izdelke kot tudi za podjetje.

Celotni program dogodka si lahko ogledate na povezavi https://www.cadcam-group.eu/si/blog/news/uporaba-simulacij-pri-razvoju-izdelkov-in-optimizaciji-preoblikovanih-procesov  

Udeležba na dogodku je brezplačna!

**** 

Dodatne informacije: SRIP ACS+, Dunja Podlesnik, 01/ 236 17 35, dunja.podlesnik@acs-giz.si 

__________________________________________________________________________

srip Avtomobilska industrija v Sloveniji prispeva okvirno 10% k bruto družbenemu proizvodu ter več kot 20 % k slovenskemu izvozu, vsi člani SRIP ACS+ pa, vključujoč vsa področja mobilnosti, prispevajo k bruto družbenemu proizvodu več kot 17 %.
Panoga ustvari 7,5 milijarde evrov letnih prihodkov. V slovenski avtomobilski industriji deluje več kot 100 dobaviteljev 1 in 2 nivoja in več kot 600 poddobaviteljev nižjih nivojev dobaviteljske verige. Poleg tega pa več kot 25 % vseh nagrajenih inovacij Gospodarske zbornice Slovenije izhaja iz avtomobilske industrije.

Nazaj