Konferenca o novostih tehnologij in blockchain v energetiki

Ali ste vedeli, da je zgolj energetski sektor leta 2017 v digitalno infrastrukturo vložil že vrtoglavih 47 miljard dolarjev in da se te investicije povečujejo za več kot 20-odstotkov letno že od leta 2014 (IEA)? Po podatkih IEA so te investicije tudi za 40-odstotkov višje, kot investicije v celotno svetovno proizvodnjo električne energije iz plina.


Če se bodo, ali pa ne, kriptovalute obdržale, in četudi vam morebiti deluje še futuristično, se tehnologija veriženja blokov nezadržno širi v druge industrije, kot so energetika, promet, itd. Vanje vlagajo ne samo "start-upi", temveč tudi veliki igralci energetike, kot so Siemens, Shell, IBM, EDF, itd.
Če ste ambiciozni in želite pravočasno izkoristiti potencial novih tehnologij, smo za vas povabili 10 vodilnih strokovnjakov za nove tehnologije in energetske rešitve s pomočjo katerih boste slišali odgovore na izzive digitalizacije in uporabe novih tehnologij, kot so:
- Kako nam lahko pomagajo nove tehnologije, kot so strojno učenje, umetna inteligenca, internet stvari, veriženje blokov, na področju energetskih rešitev?
- Kaj se lahko naučimo iz primerov?
- Kdaj uporabiti tehnologije veriženja podatkovnih blokov na področju energetike?|

Več o konferenci si lahko preberete v Vabilo_A4_BC19_04_WEB.pdf

Za člana ACS oz. ACS+ dodaten 10-odstotni popust na veljavne kotizacije do petka, 8. marca
Poglejte si več o programu konference '19 in izkoristite kotizacijo "cenejša prijava" vsaj do petka, 8. marca, zato se prijavite tukaj.
V prijavnici pod Opombe navedite "član ACS", da vam lahko priznamo dodaten 10-odstotni popust na veljavne kotizacije (za člana ACS 242 eur + ddv in 223 eur + ddv za drugega in nadaljnjega udeleženca iz iste organizacije do 8. marca, namesto 325 eur + ddv, dodatni popusti za mikropodjetja, fakultete, itd.)

Pokličite ga. Bernardo na 031 717 599 ali nam pišite na info@prosperia.si za več informacij.

Nazaj