LEAN SLOVENIJA: POSTATI BOLJSI, IZGLEDATI DOBRO

-

Lean Slovenija vabi na:

dve konferenci in tri delavnice "POSTATI BOLJŠI, IZGLEDATI DOBRO":

  • 29. januar 2024: Praktikum - Praktične simulacije vitkega inoviranja - za idejne/produktne vodje/razvojnike.
  • 30. januar 2024: Avtonomno/pospešeno inoviranje - Inoviranje in razvoj na stereoidih - z GenAI orodji hitreje do boljših rešitev oz. produktov.
  • 31. januar 2024: Konferenca Postati boljši - za IZDELČNA podjetja
    (The Enjoyable Company + Knauf Insulation + MIK + BSH + TPV + Adria Dom + Siemens). Pregled nekaterih najboljših pristopov in praks v industrijskih podjetjih, ki smo jih zaznali tekom leta 2023.
  • 1. februar 2024: Konferenca Postati boljši - za STORITVENA podjetja
    (The Enjoyable Company + Big Bang + Telekom Slovenije + Loftware + Mercator + ...). Pregled nekaterih najboljših pristopov in praks v storitvenih podjetjih, ki smo jih zaznali tekom leta 2023.
  • 2. februar 2024: Dvig zavzetosti timov - Koraki izgradnje in vzdrževanja visoko motiviranih in produktivnih timov - za snovalce/vodje projektnih timov.

 

Dogodki so namenjeni vsem, ki se ukvarjajo z izboljšavami/napredkom, poslovnimi strategijami, inoviranjem ter razvojem izdelkov, storitev in/ali internih procesov. 

Predvsem konferenci sta namenjeni osebam, ki so v položaju, da z odločitvami in obnašanji vpeljejo pozitivne spremembe v delovanje svojih timov in organizacije. 

Delavnice so zelo praktične.

Več o konfernci in delavnicah ter prijavi najdete na www.leanslovenia.com

 

 

****

 

Nazaj