VABILO! Dogodek "Z gručem do uspeha v Automotive & Mobility industriji prihodnosti"

Vabimo vas na zgodnje prednovoletno srečanje članov ACS, kjer bomo natančno spoznali igro rugby, preverili stične točke s projektnim vodenjem, predvsem pa se bomo družili in zabavali. Dogodek Z gručem v avtomotive&mobility industriji prihodnosti bo v sredo, 23.11.2016 s pričetkom ob 13 uri.


Gruč je način vodenja projektov na podlagah močno povezanega in usmerjenega skupinskega – timskega dela. Obenem je gruč slovenska beseda za fazo scrum v igri rugbyja, kjer se dve ekipi postavita druga proti drugi in poskušata napredovati. V zadnjih dveh desetletjih se je ta metoda projektnega vodenja zelo dobro prikazala v IT industriji, težnje pa kažejo, da metoda zelo dobro funkcionira tudi drugje.

Dogodek bo vodil selektor slovenske rugby reprezentance g. Andrew Fenton. Pod njegovim vodstvom bomo igro rugby-ja tudi odigrali.

Program dogodka

13:00 – 13:30

Zbiranje in prva popoldanska kava

13:30 – 14:00

 

Vse, kar še ne veste o rugby-ju... (zgodovina športa, rugby v Sloveniji, uvod v rugby pravila, zakaj je rugby dober šport, ogled video posnetkov igre s pojasnili in komentariji v živo)

14:00 – 14:15

... in kako se postaviti v gruč (postavimo se v »gruč« (scrum), metanje in podajanje žoge, gibanje na igrišču, osnove taktike)

14:15 – 14:45

 

Kaj imata skupnega gruč in projektno vodenje? (izvor metode gruč, ključni pristopi in pojmi v metodi »gruč« (agilnost, sodelovanje, sprint,..), zakaj je »gruč« primeren pristop v vodenju projektov in razvoju izdelkov v času »digitalne preobrazbe)

14:45 – 15:00

Predstavitev knjige in izobraževanja V gruču do uspeha

15:00 – 15:30

Rdeči proti modrim

15:30

Malica za zmagovalce in druženje, dokler zmoremo

Več o dogodku in kako do lokacije Orehovega gaja si lahko ogledate v vabilu vabilo_gruc.pdf

Prijavite se lahko do 20.11.2016 na elektronski naslov dunja.podlesnik@acs-giz.si

Udeležba na dogodku je brezplačna, število udeležencev iz posameznega podjetja ni omejeno!

Dress code: CASUAL!

****

Dodatne informacije: GIZ ACS, Dunja Podlesnik, 01/236 17 35, dunja.podlesnik@acs-giz.si

Nazaj