VABILO na brezplačno predstavitev spletne aplikacije IPRally za iskanje patentov

Baze s podatki o intelektualni lastnini se lahko uporabljajo za različne koristne namene. S pomočjo baz s patenti se lahko iščejo tudi rešitve za posamezne tehnične izzive. Spremljajo se lahko procesi in smeri razvoja konkurentov in spremljajo prihajajoče tehnologije iz celotnega sveta.

 


Brezplačne baze ter druga konvencionalna orodja, ki se običajno pri tem kombinirajo, so sicer uporabna za globje analize ampak so časovno potratna ter niso v celoti zanesljiva, predvsem pri začetnih patentnih poizvedbah, torej v fazi koncipiranja in razvoja izdelkov, preverjanju stanja obstoječih tehničnih rešitev ter konkurentov na tem področju.

Eno od najnovejših prebojnih orodij, ki lahko olajša poizvedovanje, je spletna aplikacija IPRally, ki je enostavna za uporabo ter primernejša za hitrejše in zanesljivejše iskanje patentov. Aplikacija, zasnovana na prebojni tehnologiji grafov znanja umetne inteligence, vam omogoča neprimerljivo semantično in tehnično razumevanje svetovne patentne literature. Aplikacija je namenjena vsem, ki se v podjetjih ukvarjajo z razvojem izdelkov.

Na povezavi si lahko ogledate predstavitveni video, promocijski letak spletne aplikacije IPRally ter izkušnjo uporabnika iz avtomobilske industrije.

S ponudnikom aplikacije pripravljamo
demonstracijsko predstavitev aplikacije IPRally,
ki bo v sredo, 2. marca 2022 ob 14 uri
preko spletne platforme Webex.

Vljudno vas vabimo, da se nam pridružite!
Prijave za brezplačno predstavitev sprejemamo najkasneje do torka, 1.3.2022 do 16 ure na povezavi.

 

**** 

Dodatne informacije: SRIP ACS+, Dunja Podlesnik, 01/236 17 35, dunja.podlesnik@acs-giz.si

Nazaj