VABILO na brezplačno predstavitev spletne aplikacije IPRally za iskanje patentov

Baze s podatki o intelektualni lastnini se lahko uporabljajo za različne koristne namene. S pomočjo baz s patenti se lahko iščejo tudi rešitve za posamezne tehnične izzive. Spremljajo se lahko procesi in smeri razvoja konkurentov in spremljajo prihajajoče tehnologije iz celotnega sveta.

 


Brezplačne baze ter druga konvencionalna orodja, ki se običajno pri tem kombinirajo, so sicer uporabna za globje analize ampak so časovno potratna ter niso v celoti zanesljiva, predvsem pri začetnih patentnih poizvedbah, torej v fazi koncipiranja in razvoja izdelkov, preverjanju stanja obstoječih tehničnih rešitev ter konkurentov na tem področju.

Eno od najnovejših prebojnih orodij, ki lahko olajša poizvedovanje, je spletna aplikacija IPRally, ki je enostavna za uporabo ter primernejša za hitrejše in zanesljivejše iskanje patentov. Aplikacija, zasnovana na prebojni tehnologiji grafov znanja umetne inteligence, vam omogoča neprimerljivo semantično in tehnično razumevanje svetovne patentne literature. Aplikacija je namenjena vsem, ki se v podjetjih ukvarjajo z razvojem izdelkov.

Na povezavi si lahko ogledate predstavitveni video, promocijski letak spletne aplikacije IPRally ter izkušnjo uporabnika iz avtomobilske industrije.

S ponudnikom aplikacije pripravljamo
demonstracijsko predstavitev aplikacije IPRally,
ki bo v sredo, 2. marca 2022 ob 14 uri
preko spletne platforme Webex.

Vljudno vas vabimo, da se nam pridružite!
Prijave za brezplačno predstavitev sprejemamo najkasneje do torka, 1.3.2022 do 16 ure na povezavi.

 

**** 

Dodatne informacije: SRIP ACS+, Dunja Podlesnik, 01/236 17 35, dunja.podlesnik@acs-giz.si

Nazaj


Sorodni dogodki

Dan slovenskih avtomobilskih dobaviteljev v podjetju KIA Motors na Slovaškem

13. 04. 2015

Javna agencija SPIRIT Slovenija skupaj s Slovenskim avtomobilskim grozdom (ACS) in Veleposlaništvom RS v Bratislavi organizira »Dan slovenskih avtomobilskih dobaviteljev« v podjetju KIA Motors Slovakia. Dogodek, ki bo 11. novembra 2014 v Žilni na Slovaškem, predstavlja nadaljevanje izjemno odmevnih in uspešno izvedenih predstavitev slovenskih dobaviteljev v razvojno-inovacijskih centrih BMW Group, Škoda Auto, FIAT Group in AvtoVAZ lani in letos.

Datum: 14. 05. 2015 event.at08:00

GLOBALNE PRILOŽNOSTI ZA MALA IN SREDNJE VELIKA PODJETJA V E-MOBILNOSTI

31. 03. 2015

Na delavnici bodo podjetjem iz avtomobilske industrije in zainteresirani javnosti predstavljeni globalni trendi, mehanizmi in poslovne priložnosti s področja električne oz. e-mobilnosti.

Datum: 31. 03. 2015 event.at13:00

Aktivnosti ACS v podporo Strategiji pametne specializacije Slovenije - delavnica za identifikacijo projektov

23. 10. 2015

V četrtek, 3.11. ob 9 uri organiziramo delavnico za identifikacijo skupnih projektov članov ACS

Datum: 03. 11. 2015 event.at08:30

POTENCIAL KOMPOZITOV V AVTOMOBILSKI INDUSTRIJI – OD NARAVNE SUROVINE DO NAPREDNIH MATERIALOV IN PRODUKTOV

08. 12. 2015

VABIMO VAS NA DELAVNICO POTENCIAL KOMPOZITOV V AVTOMOBILSKI INDUSTRIJI – od naravne surovine do naprednih materialov in produktov, KI BO POTEKALA V TOREK, 15.12.2015 V UČILNICI KATARINA NA DAMIČEVI 9

Datum: 15. 12. 2015 event.at10:00