Vabilo na izhodno gospodarsko delegacijo in B2B srečanja; Torino - Milano, 23. - 25. september 2015

-

Javna agencija SPIRIT Slovenija, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo in Slovenski avtomobilski grozd vabimo (ACS) slovenska podjetja s področja avtomobilske in avtomobilske dobaviteljske industrije k udeležbi v delegaciji, ki bo med 23. in 25. septembrom 2015 izvedena v okviru svetovne razstave EXPO Milano 2015.Delegacija bo z avtobusom odpotovala iz Ljubljane v sredo 23. septembra 2015 v dopoldanskem času. Po poti si bomo ogledali proizvodnjo vozil Ferrari v Maranellu in nadaljevali pot v Torino.


V četrtek 24. septembra 2015 je predviden ogled razvojnega centra in proizvodnje člana ACS podjetja CECOMP, ogled in predstavitev razvojnega centra FIAT (CRF) ter medpodjetniška poslovna konferenca z italijanskimi podjetji, ki jo bomo organizirali skupaj z italijanskim združenjem za avtomobilsko industrijo ANFIA in avtomobilskim grozdom regije Piemonte »From concept to car« ter udeležbo nabavne direkcije FIAT-a. Po končani konferenci se bomo odpravili proti Milanu, kjer bomo prenočili.


V petek, 25. septembra 2015 bomo v jutranjem času obiskali vodilnega italijanskega dobavitelja 1. reda BREMBO, zgodaj popoldan pa se bomo odpravili na EXPO, kjer bo organizirana priložnostna poslovna konferenca. Povratek domov je planiran v nočnih urah. 
Program je okviren. Obstaja možnost sprememb. Dogovarjamo se tudi za obisk vodilnega centra za usposabljanje za vitko proizvodnjo, ki ga ima japonsko svetovalno podjetje JMAC v okolici Milana.


Prosimo vas, da svojo udeležbo potrdite z izpolnjeno prijavnico in opisom poslovnega interesa - Company profile (v angleškem jeziku), ter oboje vrnete na e-mail naslov: urska.gluhak@acs-giz.si najkasneje  do srede, 9. septembra 2015. Na podlagi vaših posredovanih podatkov bodo organizirani poslovni sestanki.

Kotizacije za udeležbo v delegaciji ni, vendar je število mest omejeno. SPIRIT Slovenija krije stroške organizacije delegacije in b2b srečanj ter avtobusni prevoz. Podjetja sama krijejo stroške namestitve in vstopnine za EXPO in ogled tovarne in muzeja Ferrari v Maranellu. Prevoz z avtobusom bo organiziran pri udeležbi najmanj 15 udeležencev. Možen je tudi prevoz v lastni organizaciji.
 

Dodatne informacije:
Urska Gluhak, tel. 01/236-17-35, e-mail: urska.gluhak@acs-giz.si
Tina Lukan, tel. 01/530-98-26, e-mail: tina.lukan@spiritslovenia.si

Prijavnica

Company profile

Nazaj