VABILO: Srečanje partnerjev EDISON

Vabimo vas na tradicionalno tretje srečanje partnerstva EDISON, ki se bo dogajalo v idiličnem okolju Orehovega gaja.


Prvo srečanje partnerjev pobude EDISON smo v veliko zadovoljstvo vseh partnerjev izvedli na ljubljanskem Nebotičniku in je bilo osredotočeno na predstavitev aktualnih aktivnosti partnerstva in druženju ter povezovanju vas, partnerjev EDISON-a. 

Na drugem srečanju smo načrtovali razvoj bodočih aktivnosti partnerstva. Na tokratnem srečanju in druženju se vam bodo predstavili nekateri člani hkrati pa vas bomo seznanili z internacionalizacijo partnerstva EDISON.

OKVIREN PROGRAM SREČANJA   

Zbiranje udeležencev...

Predstavitev 3 članov
(5 minutne predstavitve)

Internacionalizacija EDISON partnerstva
(predstavitev, pobude, razprava)

Druženje partnerjev ob hamburgerjih in coca-coli...

** OREHOV GAJ SE NAHAJA NA MIRNI IN ZELENI LOKACIJI POD VASJO OBRIJE NA SEVERU LJUBLJANE, V NEPOSREDNI BLIŽINI REKE SAVE. Informacije o točni lokaciji in navodila za dostop si lahko preberete na povezavi.

****

Dodatne informacije: SRIP ACS+, Dunja Podlesnik, 01/ 236 17 35, dunja.podlesnik@acs-giz.si 

__________________________________________________________________________

srip Avtomobilska industrija v Sloveniji prispeva okvirno 10% k bruto družbenemu proizvodu ter več kot 20 % k slovenskemu izvozu, vsi člani SRIP ACS+ pa, vključujoč vsa področja mobilnosti, prispevajo k bruto družbenemu proizvodu več kot 17 %.
Panoga ustvari 7,5 milijarde evrov letnih prihodkov. V slovenski avtomobilski industriji deluje več kot 100 dobaviteljev 1 in 2 nivoja in več kot 600 poddobaviteljev nižjih nivojev dobaviteljske verige. Poleg tega pa več kot 25 % vseh nagrajenih inovacij Gospodarske zbornice Slovenije izhaja iz avtomobilske industrije.

 

Nazaj