VABIMO! JESENSKO EDISON SREČANJE PARTNERJEV

V času nove realnosti, tako v naših zasebnih življenjih, kot v gospodarskih dejavnostih, se razvoj mobilnosti ter implementacija rešitev trajnostne zelene mobilnosti nista zaustavila.


V tem času smo s partnerji uspešno vzpostavili sodelovanje na projektu trajnostne socialne mobilnosti, naredil napredek na področju nacionalne ureditve za polnilno infrastrukturo za električno mobilnost ter na področju uvajanja alternativnih energentov v mobilnosti. S člani in partnerji smo ohranjali komunikacijo po spletnih omrežjih ter individualnimi druženji ter tako izmenjali ogromno informacij ter projektnih idej. Pridružili so se nam tudi novi člani, ki s svojimi izkušnjami, kompetencami ter pozitivno energijo prinašajo nove potenciale pri transformaciji mobilnosti.

Da vam bomo lahko predstavili napredek pri zakonodaji, novo nastale projekte in se pozdravili z novimi člani  ter si medsebojno delili pridobljene izkušnje ter pozdravili prijatelje in partnerje, vas vljudno vabimo, da se ponovno srečamo na JESENSKEM EDISON SREČANJU PARTNERJEV ter priložnosti za uspešno sodelovanje pri razvoju ter uvajanju rešitev trajnostne zelene mobilnosti v Sloveniji.

Srečanje bo v Kavarni SPUTNIK, Tržaška cesta 128, Ljubljana. 

Več o programu si lahko preberete v Vabilu. Vaše prijave zbiramo najkasneje do petka, 18.9.2020 na elektronski naslov dunja.podlesnik@acs-giz.si


Veselimo se ponovnega srečanja z vami! 

 

**** 

Dodatne informacije: SRIP ACS+, Dunja Podlesnik, 01/ 236 17 35, dunja.podlesnik@acs-giz.si

Nazaj