VABIMO: Korak v smeri Industrije 4.0 - Zagotavljanje sledljivosti v diskretnih proizvodnih procesih

Sledljivost postaja vse opaznejša zahteva, ki jo pred svoje dobavitelje postavljajo kupci ne samo v avtomobilski, temveč tudi v ostalih industrijah. Sočasno razvoj novih informacijsko komunikacijskih tehnologij omogoča nove rešitve, ki omogočajo sledenje izdelku, obogateno s podatki o parametrih posameznih procesov v času proizvodnje.


O tem, kakšni so izzivi, nove rešitve in trendi na področju sledljivosti se bomo pogovorili s strokovnjaki, ki se dnevno srečujejo s temi vprašanji.

Zato vas vljudno vabimo na delavnico
Korak v smeri Industrije 4.0 - Zagotavljanje sledljivosti v diskretnih proizvodnih procesih,
ki bo v sredo, 27. marca 2019 s pričetkom ob 9 uri na GZS, Dimičeva ulica 13, Ljubljana – DVORANA D (medetaža).

Več o delavnici in programu si lahko preberete v VABILU.pdf

Zaradi lažje organizacije dogodka prosimo za potrditev vaše prisotnosti na elektronski naslov dunja.podlesnik@acs-giz.si najkasneje do 25. marca 2019. 

****

Dodatne informacije: SRIP ACS+, Dunja Podlesnik, 01/ 236 17 35, dunja.podlesnik@acs-giz.si 

__________________________________________________________________________

srip Avtomobilska industrija v Sloveniji prispeva okvirno 10% k bruto družbenemu proizvodu ter več kot 20 % k slovenskemu izvozu, vsi člani SRIP ACS+ pa, vključujoč vsa področja mobilnosti, prispevajo k bruto družbenemu proizvodu več kot 17 %.
Panoga ustvari 7,5 milijarde evrov letnih prihodkov. V slovenski avtomobilski industriji deluje več kot 100 dobaviteljev 1 in 2 nivoja in več kot 600 poddobaviteljev nižjih nivojev dobaviteljske verige. Poleg tega pa več kot 25 % vseh nagrajenih inovacij Gospodarske zbornice Slovenije izhaja iz avtomobilske industrije.

Nazaj