VABIMO: Poslovno srečanje z avstrijskimi podjetji iz avtomobilske industrije

Vabimo Vas na poslovno srečanje z avstrijskimi podjetji iz avtomobilske industrije, ki ga organiziramo v sodelovanju s podjetjem DOMEL in Advantage Austria.


Srečanje bo v sredo, 12. junija 2019 v podjetju DOMEL d.d. v Železnikih. 

Okviren program srečanja si lahko preberete v Program_12.6.2019.pdf 

Na prireditvi bo na kratko predstavljena slovenska avtomobilska industrija s strani GIZ ACS Slovenskega avtomobilskega grozda, ogledali si boste lahko proizvodnjo podjetja DOMEL in se udeležili B2B-pogovorov s sodelujočimi avstrijskimi podjetji.

Seznam sodelujočih avstrijskih podjetij si lahko pogledate tukaj.

 

O podjetju Domel:
Domel je vodilno razvojno in proizvodno podjetje naprednih elektromotorskih sistemov in laboratorijske opreme. Njihove motorje najdete vgrajene v najvišjem cenovnem razredu gospodinjskih aparatov, v avtomobilih, v komercialnih in industrijskih aplikacijah ali kot končne aparate v laboratorijih. Vsi Domelovi proizvodi so rezultat lastnega razvoja in tehnologije.

Prijave zbirajo na Advantage Austria na elektronski naslov ljubljana@advantageaustria.org

****

Dodatne informacije: SRIP ACS+, Dunja Podlesnik, 01/ 236 17 35, dunja.podlesnik@acs-giz.si 

__________________________________________________________________________

srip Avtomobilska industrija v Sloveniji prispeva okvirno 10% k bruto družbenemu proizvodu ter več kot 20 % k slovenskemu izvozu, vsi člani SRIP ACS+ pa, vključujoč vsa področja mobilnosti, prispevajo k bruto družbenemu proizvodu več kot 17 %.
Panoga ustvari 7,5 milijarde evrov letnih prihodkov. V slovenski avtomobilski industriji deluje več kot 100 dobaviteljev 1 in 2 nivoja in več kot 600 poddobaviteljev nižjih nivojev dobaviteljske verige. Poleg tega pa več kot 25 % vseh nagrajenih inovacij Gospodarske zbornice Slovenije izhaja iz avtomobilske industrije.

 

Nazaj