VABIMO! Razstava dosežkov slovenske avtomobilske industrije in mobilnosti

-

Razstava bo organizirana kot »showroom« vseh rešitev in izdelkov s poudarkom na inovativnih dosežkih in novih rešitvah Slovenije. Celotna stavba Doma gospodarstva na Dimičevi 13 v Ljubljani bo postala svojstven razstavni prostor, saj bo razstava tako na ploščadi pred stavbo kot v vseh preddverjih in v avlah Doma gospodarstva.


Razstava dosežkov slovenske avtomobilske industrije in mobilnosti bo potekala v Domu gospodarstva od 26. oktobra do 19. decembra 2018 in bo namenjena predstavitvi celovite ponudbe, izdelkov in storitev mobilnosti in avtomobilske industrije.

Gospodarska zbornica Slovenije razstavo organizira v sodelovanju s partnerji SRIP ACS+, v okviru tega partnerstvom EDISON, Ministrstvom za zunanje zadeve, Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo ter ob podpori Javne agencije SPIRIT Slovenija.

Ambicija organizatorjev je, da bomo v sodelovanju z Ministrstvom za zunanje zadeve s primerno prilagojeno razstavo v letu 2019 gostovali tudi na slovenskih veleposlaništvih v tujini.

Kdo bodo obiskovalci?

GZS v jesenskem obdobju obišče do 10.000 obiskovalcev mesečno – direktorjev velikih, srednjih in malih podjetij ter vodij področji od marketinga, prodaje do razvoja in tehnologije. Kreativna zasnova razstave bo obiskovalce gotovo pritegnila k ogledu.

Ob podpori in angažiranosti Ministrstva za zunanje zadeve bodo na razstavo povabljeni tudi gospodarski diplomati tujih držav, predstavniki nabavnih služb večjih avtomobilskih družb in zainteresirani dobavitelji slovenski avtomobilski industriji. V času razstave bodo organizirani B2B sestanki med razstavljavci in zainteresiranimi obiskovalci.

Kakšen bo prostor za razstavo?

Prostor za razstavljanje izdelkov, polizdelkov in komponent, storitev in poslovnih modelov nudimo vsem odličnim slovenskim podjetjem. Za pripravljene pakete ponudb in prikaz razstavnega prostora se obrnite na Ariano Grobelnik, GZS. Vsi razstavni prostori bodo enotno brendirani, z enotno osnovno opremo, ki je vključena v ceno najema prostora. Organizatorji dogodka bomo z vsemi sodelujočimi oblikovali celovit razstavni prostor kot strnjeno, slikovito, atraktivno in z digitalnimi tehnologijami obogateno postavitev, s katero boste privabili čim večjo pozornost in predstavili odličnost vašega izdelka.

Otvoritev razstave

Razstavo bo 26. oktobra 2018 odprla evropska komisarka za promet Violeta Bulc. Celotni dogodek bo podprt s spremljevalnim programom in strokovno konferenco na temo mobilnosti, ki bo potekala v petek, 26.10. od 10.00 do 12.00 ure.

Več o dogodku na: www.gzs.si/future-mobility

Za dodatne informacije se lahko obrnete na Ariano Grobelnik, GZS na elektronski naslov ariana.grobelnik@gzs.si 

Nazaj