VABIMO! SPOMLADANSKO SREČANJE PARTNERJEV EDISON

Časi se spreminjajo in spremembam se morajo prilagoditi srečanja partnerjev EDISON, tako da bo letošnje prvo srečanje izjemoma potekalo v obliki spletnega posveta.

Vabimo vas, da se nam pridružite na Spomladanskem srečanju partnerjev EDISON, ki ga bomo izvedli v torek, 23. marca 2021 ob 15 uri


Seveda pa v tudi v času, ko se lahko le redko srečamo v živo potekajo projekti na področju trajnostne mobilnosti. In ravno zato, ker uspešni projekti gradijo naše zaupanje v svetlejšo prihodnost, je nujno da se o uspehih obveščamo in si tako izmenjujemo izkušnje s katerimi se lažje zoperstavimo novim izzivom, ki se pojavljajo vsak dan. Člani in partnerji projekta EDISON smo skrbeli, da komunikacija med nami ni zamrla, ter se po spletnih omrežjih in z individualnimi druženji obveščali o priložnostih in novih projektnih idejah.

Da vam bomo lahko predstavili napredek pri novih projektih na področju uvajanja rešitev trajnostne mobilnosti in si medsebojno delili pridobljene izkušnje ter pozdravili nove in stare prijatelje in partnerje, vas vljudno vabimo, da se prvič v okviru partnerstva EDISON srečamo digitalno ter skupaj spoznamo priložnosti za uspešno sodelovanje pri razvoju ter uvajanju rešitev trajnostne zelene mobilnosti v Sloveniji.

Program srečanja

Uvodni pozdrav, Tanja Mohorič, direktorica SRIP ACS+

Predstavitev projektov na področju elektrifikacije javnega potniškega prometa in logistike
LPP, Rok Vihar

ARRIVA, Iztok Štrukelj

RRA LUR, Matej Gojčič

POŠTA Slovenije, Branka Leskovšek

Tema okrogle mize bo Vpliv državnih spodbud na elektrifikacijo in logistiko zadnjega kilometra. 

Vprašali se bomo:  

- Kateri so največji problemi implementacije rešitev e-mobilnosti na področju logistike zadnjega kilometra in javnega potniškega prometa v Sloveniji?

- Kakšne prednosti za vas bi lahko prinesel elektrifikacija na prej omenjenih področjih prinesel vam?

- Kakšna (IT) orodja bi potrebovali v Sloveniji za pospeševanje e-mobilnosti v sektorjih LML in LPT ?

Teme okrogle mize se navezujejo na področje projekta e-mobility SMART grid for passengers and last mile freight transport in the Alpine Space, v sklopu programa Interreg Alpine Space.

 

Vabilo na srečanje

Ker je bistvo Srečanj partnerjev EDISON veselo vzdušje, vam bomo ob prijavi na naslov podjetja poslali paketek dobrot. 

Vaše prijave sprejemamo na https://www.1ka.si/a/332609 najkasneje do ponedeljka, 22. marca 2021. Povezavo na dogodek boste prejeli na dan dogodka. 

VLJUDNO VABLJENI! 

 

****

Dodatne informacije: SRIP ACS+, Dunja Podlesnik, 01/ 236 17 35, dunja.podlesnik@acs-giz.si

Nazaj