VABIMO: ZAKAJ SE DELO PRI TESLI ZDI KOT POSLUŠANJE ZVOČNE KNJIGE Z 2-KRATNO HITROSTJO, POVSOD DRUGJE PA KOT DELO S TEŽKIMI ČEVLJI NA DNU OCEANA?

CorpoHub bo v torek, 31. maja 2022, gostil tri svetovno priznane predavatelje s področja agilnosti na posebnem dogodku Agilionar.


V združenju SRIP ACS+ podpiramo širjenje agilnosti tudi na področje avtomobilske industrije, zato smo z ekipo CorpoHub sklenili poseben dogovor za vas – naše cenjene člane.

Za vas je še posebej zanimiv predavatelj Joe Justice, mojster uporabe agilnih pristopov v proizvodnji, ki se bo javil s Havajev in predstavil, kako v Tesli razvijajo in proizvajajo avte z uporabo metode Scrum. Predavanje je navdušujoče in vredno udeležbe dogodka.

Drugi predavatelj bo Nizozemec Jos de Block, ustanovitelj zdravstvene organizacije Buurtzorg. Če lahko v Buurtzorgu 1.000 samoorganiziranih ekip letno oskrbi 70.000 pacientov, potem res ni več izgovorov, da agilnost ni za velike tradicionalne organizacije. Buurtzorg sodi med najbolj napredne, TEAL organizacije na svetu.

Tretji predavatelj, Norvežan Bjarte Bogsnes, pa bo med drugim razložil, zakaj je tradicionalno načrtovanje proračuna podjetja v nasprotju z agilnostjo in kaj je alternativa. Bjarte je direktor Inštituta Beyond Budgeting.

Dogodek organizira CorpoHub. Dogodek lahko spremljate v celoti v živo v hotelu Four Points by Sheraton Ljubljana Mons ali pa spremljate zgolj prvo »Tesla« predavanje preko Zoom-a. Sama predavanja bodo izvedena online.

Člani SRIP ACS+ imate dve možnosti udeležbe na dogodku:

1.    ONLINE udeležba zgolj prvega predavanja: Joe Justice, Agile @ Tesla.
Zoom dogodek začnemo ob 8.30 s kratkim nagovorom ter pogovorom med udeleženci v manjših ekipah. Namen debat je zajem vprašanj, na katere bi želeli slišati odgovore s strani Joeja iz Tesle.
Sledi predavanje Joe-ja Justica (9.00 – 10.00), katero bo zaključil z odgovarjanjem na vprašanja iz publike v dvorani in na Zoomu.
Po predavanju ostanemo še za pol ure na zoom klicu in se v skupinah pogovorimo o sporočilih iz nastopa ter kje so spodbude in ovire, da predstavljene agilne prakse v večji meri vnesemo tudi v slovenska podjetja.
Online druženje zaključimo ob 10.30. Zoom link prejmete dan pred dogodkom.
Cena 30 EUR + DDV na udeleženca oz. 25 EUR na udeleženca pri več kot 10 udeležencih iz istega podjetja.

2.    Udeležba v živo na celotni konferenci od 8.30 do 14.00: vsa tri predavanja.
Odmori med predavanji bodo namenjeni izmenjavi mnenj in izkušenj, ter mreženju. Po dogodku bo skupno kosilo.
Cena za prijave prek SRIP ACS+ je 120 EUR + DDV na udeleženca (redna cena je 250 EUR + DDV).

PRIJAVA

 

****

Dodatne informacije: SRIP ACS+, Mateja Šturm, 01/236 17 35, mateja.sturm@acs-giz.si

Nazaj