Objavljen razpis za »Krepitev kompetenc in inovacijskih potencialov podjetij«

10. 01. 2017 | Novice

Na spletni strani Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo je bil objavljen javni razpis »Krepitev kompetenc in inovacijskih potencialov podjetij« Predmet javnega razpisa je spodbuditi podjetja k izvajanju raziskovalno-razvojnih dejavnostih znotraj podjetja ter prispevati k razvoju novih ali izboljšanih izdelkov, procesov ali storitev z izkazanim tržnim potencialom. Cilj javnega razpisa pa je sofinancirati vsaj 40 inovativnih RRI projektov, ki se nanašajo na razvoj novih ali izboljšanih proizvodov, procesov ali storitev z visoko inovativnostjo in s tržnim potencialom, kar posledično veča konkurenčnost sodelujočih podjetij. Javni razpis je namenjen malim in srednjim podjetjem ter velikim podjetjem s sedežem v vzhodni kohezijski regiji.

Okvirna višina sredstev v sklopu javnega razpisa je 8.000.000,00 EUR, koriščenje le-teh pa bo mogoče v proračunskih letih 2017 - 2019.

Več o razpisu si lahko preberete na povezavi  http://www.mgrt.gov.si/si/kako_do_sredstev/objavljeni_razpisi/?tx_t3javnirazpis_pi1%5Bshow_single%5D=1099

Rok za oddajo vlog je 20.2.2017.

****

Dodatne informacije: GIZ ACS, Dunja Podlesnik, 01/ 236 17 35, dunja.podlesnik@acs-giz.si

Nazaj