Slovensko gospodarsko in raziskovalno združenje vam lahko pomaga pri pripravi SRIPa

22. 10. 2016 | Novice

Slovensko gospodarsko in raziskovalno združenje iz Bruslja ponuja sodelovanje koordinatorjem strateških razvojno-inovacijskih platform (SRIPom) pri njihovem vključevanju v mednarodne verige vrednosti in v projektne konzorcije ter s tem prispevati k spodbujanju raziskovalne in inovacijske dejavnosti članov SRIPa.

Slovensko gospodarsko in raziskovalno združenje že 17 let uspešno zastopa svoje člane v Bruslju ter jim pomaga pri vključevanju v partnerske konzorcije ter v različne programe financiranja. Slovenska podjetja, raziskovalne organizacije in lokalne skupnosti povezujejo z evropskimi partnerji, prenašajo znanje in izkušnje, opozarjajo na prihajajočo evropsko zakonodajo ter nudijo celostne storitve pri vključevanju v evropske programe financiranja.

V Bruslju in drugje po Evropi sodelujejo s številnimi gospodarskimi, znanstvenimi in regionalnimi predstavništvi, preko katerih so si zagotovili dostop do številnih organizacij in znanja v njihovih državah in regijah.

Aktivni so tudi na področju prometa in mobilnosti, saj imajo kar nekaj članov iz tega sektorja. Aktivni so v delovnih skupinah različnih mednarodnih mrež in organizacij s področja transporta, energije, okolja in drugih tem, ki so v interesu potencialnim članom SRIPa in članom Slovenskega avtomobilskega grozda.

V prilogi si lahko ogledate kratko ponudbo z opisom aktivnosti in kontaktnimi podatki SBRA.

Ponudba_za_SRIPe.pdf

 

****

Dodatne informacije: GIZ ACS, Dunja Podlesnik, 01/236 17 35, dunja.podlesnik@acs-giz.si

Nazaj