Dogodki

VABILO! Dogodek "Z gručem do uspeha v Automotive & Mobility industriji prihodnosti"

07. 11. 2016 - Vabimo vas na zgodnje prednovoletno srečanje članov ACS, kjer bomo natančno spoznali igro rugby, preverili stične točke s projektnim vodenjem, predvsem pa se bomo družili in zabavali. Dogodek Z gručem v avtomotive&mobility industriji prihodnosti bo v sredo, 23.11.2016 s pričetkom ob 13 uri.

Dogodek s poslovno konferenco SPORTS MEETS BUSINESS!

20. 09. 2016 - Pridružite se največji poslovni konferenci leta o poslovanju z Veliko Britanijo SPORTS MEETS BUSINESS, 11. Oktobra 2016 v Ljubljani in spoznajte prednosti in načine vstopa na trg Velike Britanije. Ugledni strokovnjaki vam bodo podali zadnje informacije o “Brexitu”, spoznali boste, kako nogometni legendi Milan Mandarič in Glenn Hoddle vidita prepletanje športa in posla, slišali boste primere uspešnih vstopov na slovenski in britanski trg, manjkalo pa ne bo niti priložnosti za mreženje.

Delavnica Priprava na sejemski nastop

05. 09. 2016 - Vljudno vas vabimo na TEMATSKO DELAVNICO z naslovom PRIPRAVA NA SEJEMSKI NASTOP, ki jo organiziramo ob podpori podjetja ELVEZ d.o.o. iz Višnje Gore. Delavnica bo v petek, 23. septembra 2016 s pričetkom ob 9:15 uri.

Vloga ACS pri oblikovanju podpornega okolja za mala in srednja podjetja

22. 06. 2016 - Vljudno vas vabimo na TEMATSKO DELAVNICO, ki jo ob podpori podjetja LOTRIČ Meroslovje d.o.o. organiziramo za MALA IN SREDNJA PODJETJA, vključena v Slovenski avtomobilski grozd.

Dan zelene mobilnosti

17. 05. 2016 - V sodelovanju s partnerji organiziramo dogodek pod nazivom Dan zelene mobilnosti, v okviru katerega bo v prvem delu izvedena okrogla miza, ki jo organizira ACS Slovenski avtomobilski grozd. Na okrogli mizi o prihodnji zeleni mobilnosti bodo sodelovali predstavniki najvišjega vodstva evropskega ERTRACA na čelu s predsednikom dr. Neugebauerjem (iz BMWja), povabljeni predstavniki države, vidni predstavniki slovenske avtomobilske industrije in evropska komisarka za transport Violeta Bulc. Vljudno Vas vabimo k udeležbi, saj bo glavna nit usmerjena v poglobljeno razpravo glede prihodnosti slovenske avtomobilske industrije in pospešenega razvoja zelene mobilnosti.

Tematska konferenca BIOPOLIMERI SO POSLOVNA PRILOŽNOST!

07. 04. 2016 - V zadnjih desetletjih se področje biopolimerov naglo razvija. Njihove izboljšane kemijske in mehanske lastnosti so priložnost za svetovno gospodarstvo - avtomobilsko industrijo, gradbeništvo, trg izdelkov za široko potrošnjo (igrače, rekviziti za šport in rekreacijo, jedilni pribor, ohišja gospodinjskih aparatov), nenadomestljivi pa postajajo tudi v farmacevtski stroki in medicini.

VABILO NA SKUPNO DELAVNICO POLY4EMI-BEWISER

02. 02. 2016 -

Projekta Poly4Emi in BeWiser organizirata skupno delavnico, ki bo 11. februarja 2016 na Ministrstvu za izobraževanje, znanost in šport.