Dogodki

POTENCIAL KOMPOZITOV V AVTOMOBILSKI INDUSTRIJI – OD NARAVNE SUROVINE DO NAPREDNIH MATERIALOV IN PRODUKTOV

08. 12. 2015 - VABIMO VAS NA DELAVNICO POTENCIAL KOMPOZITOV V AVTOMOBILSKI INDUSTRIJI – od naravne surovine do naprednih materialov in produktov, KI BO POTEKALA V TOREK, 15.12.2015 V UČILNICI KATARINA NA DAMIČEVI 9

OPTIMIZACIJA MEDPODJETNEGA POSLOVANJA

01. 12. 2015 - SEMINAR: OPTIMIZACIJA MEDPODJETNEGA POSLOVANJA - kako odpraviti stroške povezane s knjiženjem vhodnih faktur z uporabo samofakturiranja v SAP-u

Aktivnosti ACS v podporo Strategiji pametne specializacije Slovenije - delavnica za identifikacijo projektov

23. 10. 2015 - V četrtek, 3.11. ob 9 uri organiziramo delavnico za identifikacijo skupnih projektov članov ACS

-

JAVNO POVABILO K PREDSTAVITVI ZAINTERESIRANIH DELEŽNIKOV (MOŽNOSTI VSTOPA V NABAVNO VERIGO SKUPINE BMW)

29. 09. 2015 - Javna agencija SPIRIT Slovenija, Slovenski avtomobilski grozd (ACS), BMW Group in BMW Group Slovenija bomo marca 2016 organizirali »Dan slovenskih dobaviteljev (Slovene Supplier Day)« na sedežu koncerna BMW v Münchnu. Dogodek je namenjen podjetjem iz avtomobilskega sektorja, ki želijo vstopiti v nabavno verigo oziroma okrepiti sodelovanje z enim vodilnih proizvajalcev luksuznih vozil v svetu.

-

Vabilo na izhodno gospodarsko delegacijo in B2B srečanja; Torino - Milano, 23. - 25. september 2015

07. 09. 2015 - Javna agencija SPIRIT Slovenija, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo in Slovenski avtomobilski grozd vabimo (ACS) slovenska podjetja s področja avtomobilske in avtomobilske dobaviteljske industrije k udeležbi v delegaciji, ki bo med 23. in 25. septembrom 2015 izvedena v okviru svetovne razstave EXPO Milano 2015.Delegacija bo z avtobusom odpotovala iz Ljubljane v sredo 23. septembra 2015 v dopoldanskem času. Po poti si bomo ogledali proizvodnjo vozil Ferrari v Maranellu in nadaljevali pot v Torino.

Vabilo na video konferenca o možnostih vstopa v nabavno verigo skupine BMW

03. 09. 2015 -

Javna agencije SPIRIT Slovenija, Slovenski avtomobilski grozd (ACS), BMW Group in BMW Group Slovenija organiziramo video konferenco za slovenska podjetja iz avtomobilskega sektorja, ki že imajo status dobavitelja in si želijo širitve še na druge produktne skupine v BMW Group in si želijo nadgraditi dobaviteljstvo, kakor tudi podjetja, ki želijo sodelovati z BMW Group.

WEBINAR: SAP Automotive Consulting Solutions za proizvodnjo

03. 06. 2015 - Na prvem seminarju smo vam pokazali rešitve SAP Automotive Consulting Solutions (ACS) na področju prodaje, logistike in nabave. Tokrat se bomo fokusirali na rešitve SAP ACS za proizvodnjo.

Dan slovenskih avtomobilskih dobaviteljev v podjetju KIA Motors na Slovaškem

13. 04. 2015 - Javna agencija SPIRIT Slovenija skupaj s Slovenskim avtomobilskim grozdom (ACS) in Veleposlaništvom RS v Bratislavi organizira »Dan slovenskih avtomobilskih dobaviteljev« v podjetju KIA Motors Slovakia. Dogodek, ki bo 11. novembra 2014 v Žilni na Slovaškem, predstavlja nadaljevanje izjemno odmevnih in uspešno izvedenih predstavitev slovenskih dobaviteljev v razvojno-inovacijskih centrih BMW Group, Škoda Auto, FIAT Group in AvtoVAZ lani in letos.

GLOBALNE PRILOŽNOSTI ZA MALA IN SREDNJE VELIKA PODJETJA V E-MOBILNOSTI

31. 03. 2015 - Na delavnici bodo podjetjem iz avtomobilske industrije in zainteresirani javnosti predstavljeni globalni trendi, mehanizmi in poslovne priložnosti s področja električne oz. e-mobilnosti.