Nagrajene inovacije

Vse vsebine Novice Nagrajene inovacije Aktualni članki

14. 11. 2017 | Nagrajene inovacije

Impol 2000: Visoko trdna aluminijeva zlitina Al-Mg-Si

Impol je fleksibilno, inovativno in v razvoj usmerjeno podjetje, ki se ukvarja s predelavo aluminija v vrhunske polizdelke. Ti predstavljajo širok spekter ponudbe in uspešno zadovoljujejo potrebe različnih industrij. Naša temeljna konkurenčna prednost je prilagodljivost in vsestranskost, saj zadovoljujemo različne potrebe zahtevnih kupcev, s katerimi tudi predano sodelujemo pri razvoju zlitin in izdelkov.

04. 10. 2017 | Nagrajene inovacije

Hidria Rotomatika, poslovna enota Mototec: Simulacija varjenja okvirjev motociklov

V okviru Dneva inovativnosti je Gospodarska zbornica Slovenije, 27. septembra na Brdu pri Kranju, že 15. podelila nacionalna priznanja najbolj inovativnim podjetjem in inovatorjem v podjetjih in javno raziskovalnih zavodih. Srebrno priznanje je prejelo tudi podjetje Hidria Rotomatika, PE Mototec, član SRIP ACS+.

04. 10. 2017 | Nagrajene inovacije

Hidria AET: Krmilni modul za nadzor "after treatment" sistema

V okviru Dneva inovativnosti je Gospodarska zbornica Slovenije, 27. septembra na Brdu pri Kranju, že 15. podelila nacionalna priznanja najbolj inovativnim podjetjem in inovatorjem v podjetjih in javno raziskovalnih zavodih. Srebrno priznanje je prejelo tudi podjetje Hidria AET, član SRIP ACS+.

03. 10. 2017 | Nagrajene inovacije

Kolektor Group d.o.o.: Mikro strukturiranje površin za zagotavljanje tesnosti hibridnih komponent v avtomobilski industriji

V okviru Dneva inovativnosti je Gospodarska zbornica Slovenije, 27. septembra na Brdu pri Kranju, že 15. podelila nacionalna priznanja najbolj inovativnim podjetjem in inovatorjem v podjetjih in javno raziskovalnih zavodih. Srebrno priznanje je prejelo tudi podjetje Kolektor Group d.o.o., član SRIP ACS+.

02. 10. 2017 | Nagrajene inovacije

Kovinoplastika Lož d.d.: Vratne zapore avtomatik

V okviru Dneva inovativnosti je Gospodarska zbornica Slovenije, 27. septembra na Brdu pri Kranju, že 15. podelila nacionalna priznanja najbolj inovativnim podjetjem in inovatorjem v podjetjih in javno raziskovalnih zavodih. Srebrno priznanje je prejelo tudi podjetje Kovinoplastika Lož d.d., član SRIP ACS+.

22. 06. 2017 | Nagrajene inovacije

Domel d.o.o. in Razvojni center Nela: Motor EC z možnostjo integrirane elektronike za moči do 1kw

Zlato priznanje GZS v letu 2016 so prejeli inovatorji Domela in razvojnega centra NELA za inovacijo Motor EC z možnostjo integrirane elektronike za moči do 1kW.

26. 04. 2017 | Nagrajene inovacije

Elvez d.o.o.: Strojni vid za detekcijo napak na površinah z visoko odbojnostjo

Uspeh prodaje je odvisen od proizvodov, ki so visoke kvalitete in s svojo estetiko naredijo vtis na kupca. Malo industrij se temu lahko upre. Upreti pa se ne more niti avtomobilska industrija niti porabniki elektronike niti industrija bele tehnike.

24. 02. 2017 | Nagrajene inovacije

TPV d.o.o.: Avtomatsko vodeno vozilo OPTIMATIK 160